Styletone beautybox

Geniet iedere maand van een momentje voor jezelf met de Styletone beautybox.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 15 per maand

Geniet iedere maand van een momentje voor jezelf met de Styletone beautybox.

De Styletone beautybox is een maandelijkse box die je laat kennismaken met nieuwe merken en beautyproducten. Met deze beautybox krijg je iedere maand dat momentje voor jezelf. De box bevat iedere maand 5 full size producten, van make-up en huidproducten tot haarverzorging. Styletone kiest ervoor om enkel full size producten aan te bieden en geen samples, om je echt kennis te laten maken met de producten. Alle beautyproducten in de Styletone beautybox zijn 100% dierproefvrij, zowel van bekende als minder bekende merken.

De waarde van een Styletone beautybox bedraagt gemiddeld €80! De totale waarde van je box is ook telkens vermeld. Tijdens je abonnement verdien je ook Stylepoints. Hiermee kan je sparen voor leuke kortingen. Wil je de beautybox cadeau geven? Kies dan voor een giftcard voor 1 of 3 maanden.

De Styletone box is beschikbaar in België en Nederland met gratis verzending. Je bestelt de box al vanaf €15 per maand wanneer je kiest voor een abonnement van 6 maanden. Wanneer je kiest voor een flexibel maandabonnement betaal je €17,95. Dit abonnement kan je uiteraard pauzeren of stopzetten wanneer je wilt.

Recente reacties
  • Mona op
  • Jana op
  • Boxoo op
  • Boxoo op
  • Moes op

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een antwoord

Sluit Menu