Parfumado parfum abonnement

Ontdek iedere maand een nieuw merkparfum naar keuze!

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 14,95 per maand

Always hit the right note…Ontdek iedere maand een merkparfum naar keuze!

Omdat er niets persoonlijker is dan geur. Een parfum abonnement van Parfumado geeft je meer dan 350 van de mooiste parfums geselecteerd om steeds weer uit te kiezen. Van de bekendste topmerken tot de meest exclusieve niche parfums. Iedere maand ontvang je een 8 ml flacon met een parfum naar keuze in je brievenbus.

Je pakketje wordt maandelijks gratis bezorgd in een flacon van 8 ml – een ruime maandvoorraad. Met handzame, stijlvolle travelcase die je makkelijk met je meeneemt. Ervaar de luxe van je parfum steeds on-the-go bij je te hebben.  Parfumado maakt een einde aan de helse zoektocht naar het perfecte parfum en is ideaal voor afwisseling. Op basis van jouw geurprofiel bieden ze je steeds de beste keuzes aan. Het assortiment bestaat uit zowel topmerken als exclusievere niche parfums.

Een Parfumado parfum abonnement is beschikbaar voor €14,95 per maand, gratis bezorgd. Geen verplichtingen, je kan je abonnement op elk moment kan opzeggen of pauzeren. Je kan een Parfumado abonnement ook als cadeau bestellen – zowel als abonnement of een leuke giftbox. 

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie