Oslo Skin Lab

Dagelijks ‘The Solution’ collageen supplement voor je huidverzorging routine.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: maandelijks

€ 39,80 per maand

Dagelijks een collageen supplement innemen was nog nooit zo makkelijk. Iedere 4 weken jouw sachets thuisbezorgd.

Collageen supplementen zijn populairder dan ooit. Het verbetert onder andere de huidtextuur en vermindert rimpels. Oslo Skin Lab heeft een collageen supplement formule ontwikkeld genaamd ‘The Solution’. Dit dagelijkse supplement wordt handig bij je thuis geleverd in de juiste hoeveelheid.

Het ‘Solution’ collageen supplement van Oslo Skin Lab bevat slechts één ingrediënt – type 1 gehydrolyseerd collageen. Het is vrij van additieven, gluten, GMO’s en won in 2021 de Dutch Beauty Award gewonnen in de categorie Cosmeceuticals. Het collageen supplement is een losse poeder die je kan mengen met alle soorten eten en drinken. Het supplement heeft een aangetoonde werking op huidelasticiteit en textuur, rimpels en fijne lijntjes en cellulite. 

Voor het abonnement van Oslo Skin Lab betaal je iedere 4 weken €39,80 – dat is 30% minder dan wanneer je de box los aankoopt. Je zit nergens aan vast en kan het abonnement op ieder moment opzeggen. De box wordt iedere 4 weken gratis verzonden en bevat 28 sachets.

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie