No Make No Life beautybox

Een leuke subscription box gevuld met beautyproducten afkomsting uit Japan en Korea.

Verzending naar: wereldwijd
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 28 per maand

Een leuke subscription box gevuld met beautyproducten afkomsting uit Japan en Korea.

No Make No Life, ofwel nmnl, is een subscription box gevuld met beautyproducten afkomstig uit Japan en Korea. De nmnl beautybox werd opgericht door een klein team in Tokio dat de rest van de wereld wil laten kennismaken met Japanse beautyproducten. Unieke, speelse producten van topkwaliteit die je iedere maand weer zullen verrassen! Denk aan schattig verpakte make-up, grappige gezichtsmaskers en handige accessoires. De nmnl beautybox is de ideale subscription box voor alle fans van Japanse en Koreaanse beautyproducten!

De box bevat zo’n 8-9 full size producten samen met een boekje waar je extra uitleg in kan terugvinden. Bekijk hier alvast wat je in hun vorige boxen kon terugvinden. Ook leuk is dat je tijdens je abonnement streak points opspaart. Hiermee spaar je voor leuke bonus items en kortingen.

De nmnl beautybox is wereldwijd beschikbaar met gratis verzending. Je bestelt deze box voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je kan de beautybox dus ook eenmalig bestellen. De prijs voor een abonnement van 12 maanden bedraagt €28.

Recente reacties
  • Boxoo op
  • Boxoo op
  • Moes op
  • Edwin Hermans op
  • Chiara op

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een antwoord

Sluit Menu