Natural Flow box

4/5

Ieder kwartaal een momentje voor jezelf met inspirerende en spirituele producten.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: vanaf €5,95
Frequentie box: ieder kwartaal

€24,95 per kwartaal

Ieder kwartaal leuke items om meer balans en spiritualiteit in je leven te brengen, dat is de Natural Flow box.

Een verrassingsbox die je 4 keer per jaar helpt om meer tijd voor jezelf te nemen en je natuurlijk ritme helpt te hervinden. De Natural Flow box staat steeds in het teken van de energetische seizoen. 

De Natural Flow box is een concept van Blooming Home, een webshop met producten in het teken van ‘mindful wonen’. Denk hierbij aan bijvoorbeeld edelstenen, kaarsen en etherische oliën. De Natural Flow box bevat een minimum aan 4 spiritueel getinte items en kost €24,95 per box. De producten hebben in totaal altijd meer waarde dan de prijs die jij voor de box betaalt. Iedere box staat steeds in het teken van de energetische seizoenen; bij elk seizoen hoort een bepaalde energie en een element.

Member worden kan makkelijk via de website. Je betaalt je eerste box meteen en vervolgens loopt de betaling automatisch elke 3 maanden. De boxen ontvang je rond 6 mei, 6 augustus, 6 november en 6 februari. Je zit nergens aan vast en kan je membership op ieder moment stopzetten. Voor verzending naar Nederland betaal je €5,95, voor België zijn de verzendkosten €9,25.

Wat vind jij van deze box?

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie