LookFantastic beautybox

Een maandelijkse beautybox boordevol luxueuze beautyproducten.

Verzending naar: heel Europa
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 15,50 per maand

De beautybox van Europa’s nummer één online retailer in premium beautyproducten!

Kende je de beautybox van Lookfantastic al? Lookfantastic is Europa’s nummer één online retailer in premium beautyproducten. Iedere maand brengen ze een beautybox uit met hierin 6 producten. Ook ontvang je bij iedere box het ELLE UK tijdschrift samen met een eigen Beauty Box tijdschrift. Geniet iedere maand van een heerlijk moment voor jezelf met deze luxueuze beautybox boordevol unieke producten! De beautybox speelt iedere maand in op een nieuw thema en biedt ook regelmatig ‘limited edition’ boxen aan.

De beautybox van Lookfantastic geeft je waar voor je geld. De waarde bedraagt gegarandeerd minimaal €55 en de totale waarde wordt ook telkens per box vermeld. Je bestelt deze box voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je kan de beautybox dus ook eenmalig bestellen, als cadeautje bijvoorbeeld.

Deze beautybox is wereldwijd beschikbaar. Je bestelt deze box al vanaf €15,50 per maand met gratis verzending. Deze prijs geldt voor een abonnement van 12 maanden, voor een kortere periode is de prijs hoger.

Tip: Hou je van huidproducten zoals serums, peelings en crèmes? Dan is deze box misschien wel iets voor jou. De beautybox van Lookfantastic bevat namelijk erg regelmatig huidverzorgingsproducten!

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie