Hip & Mama abonnement box

Elke twee maanden een box vol leuke spulletjes voor mama en baby!

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: per 2 maanden

€ 39,95 per 2 maanden

Een abonnement box die je tijdens je zwangerschap elke twee maanden een box vol leuke spulletjes voor mama en baby bezorgt!

De Hip & Mama box is het perfecte cadeau voor jezelf of een ander tijdens de zwangerschap! Een leuke abonnement box als leuke verrassing. Iedere twee maanden ontvang je een box vol leuke spulletjes voor mama en baby. Ideaal als verwenmomentje voor jezelf of als cadeau voor bijvoorbeeld je vriendin, zus of collega.

Wat er zich in de Hip & Mama box bevindt is uiteraard een verrassing. Variërend van kleding, tot decoratie, verzorging, boekjes en nog veel meer. Het abonnement bestaat uit 5 boxen, 4 die je tijdens je zwangerschap kan ontvangen en 1 voor wanneer de baby er is. Weet je het geslacht al of wordt dit een verrassing? Afhankelijk hiervan kan je ook kiezen voor een themabox voor een meisje of jongen.

Het Hip & Mama abonnement is erg flexibel en kan je op ieder moment opzeggen. Wil je pas starten vanaf een later moment in de zwangerschap. Geen enkel probleem! Verzending is gratis voor zowel België als Nederland.

extra: Stel je liever zelf je box samen? Ook dat is mogelijk!

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie