Babebox beautybox

Een maandelijkse beautybox met 4 of 5 full size beautyproducten.

Verzending naar: wereldwijd
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 20 per maand

De BabeBox is een maandelijkse beautybox met 4 of 5 full size beautyproducten – steeds cruelty free en met een totale waarde van minstens €80.

BabeBox is een beautybox afkomstig uit de USA. Iedere maand ontvang je een box met hierin 4 of 5 full size beautyproducten. Deze producten zijn steeds cruelty free en van hoge kwaliteit. Iedere maand ontdek je nieuwe beautyproducten. De BabeBox bestaat voornamelijk uit make-up producten, maar ook crèmes en gezichtsmaskers. 

Deze beautybox bevat iedere maand zo’n 4-5 full size producten. Make-up en verzorgingsproducten die steeds cruelty free zijn, van zowel gekende merken als kleinere indie merken van goede kwaliteit. Leuk is dat je je eerste box gratis kan bestellen, je betaalt dan enkel de verzendkosten. Op deze manier kan je de BabeBox uittesten alvorens je een abonnement aangaat.

De BabeBox is wereldwijd beschikbaar met gratis verzending. Je bestelt deze box voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Wanneer je kiest voor een langere periode, krijg je standaard een kortingsprijs. De prijs voor een abonnement van 12 maanden bedraagt $24 – omgerekend is dit €20.

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie