Review: Welkomstpakket September18

25 januari 2021 – review door Julie Slegers

September18 is een creatieve abonnement box waarmee je iedere maand een DIY-pakket ontvangt. Steeds een origineel idee met de juiste benodigdheden handig thuisbezorgd. Ideaal voor een maandelijks momentje van rust en creativiteit!

De box van bevat iedere maand een compleet nieuw project, samen met de instructies en de juiste benodigdheden. Borduren, porselein verven, mandjes haken, … Stuk voor stuk unieke DIY-projecten voor echte creatievelingen! 

Voor een abonnement van September18 betaal je maandelijks €29. Ook krijg je vanaf een abonnement van 3 maanden een gratis welkomstpakket ter waarde van €45: een superleuk krukje in lontwol! Dit DIY-pakket mocht ik in ontvangst nemen.

IMG_5517

De review

Het pakketje werd geleverd door PostNL, supersnel ook. Alles zat verpakt in een stevige papieren zak – makkelijk voor recyclage!

De inhoud:

– krukje
– 700 gr lontwol in een warme grijstint
– katoenen koordje
– instructie flyer

Wat meteen opviel was de mooie kwaliteit van de lontwol. Ook compleet gebruiksklaar waarbij je zelf niets meer hoeft te draaien of losmaken. 

tijd voor diy!

IMG_5597

Handbreien met lontwol

Het DIY-pakket komt met een duidelijk stappenplan, waarop je ook een link ziet naar een instructievideo.

Ik vond de instructievideo het makkelijkst om te volgen. Zeker als je weinig tot geen ervaring hebt met breien, raad ik zeker aan om het filmpje eerst volledig te bekijken. Het duurde even voor ik alles onder de knie had, maar na een tijdje heb je het echt wel te pakken. 

Op een uurtje tijd was mijn krukje helemaal klaar! 

IMG_4390

Het resultaat!

Ik ben er zo blij mee! 

Het krukje past perfect in mijn interieur, én alles is gewoon mooier als je het zelf hebt gemaakt, toch?! 

Nu ik tijdens de lockdown ook voornamelijk van thuis werk, is het perfect voor mijn koffie wanneer ik met mijn laptop op de bank zit. Ik kan nog tal van leuke plekjes bedenken om dit krukje neer te zetten. In de slaapkamer zou het bijvoorbeeld ook heel leuk staan!

Mijn mening: 
Super gewoon! Ideaal voor een momentje me-time. Het krukje is ook echt bruikbaar en het ziet er leuk uit in je interieur. Geen knutselwerkje dat nadien weer in de kast belandt. Het concept van September18 leert je nieuwe, creatieve technieken kennen die je nadien weer kan gebruiken. Zo zie je lontwol ondertussen ook vaak als plaid, als stoelkussentje en nog veel meer. 

De prijs: 
Met een waarde van €45 krijg je dit project GRATIS bij je abonnement als welkomstpakket. Top! Verder vind ik €29 per maand ook een erg realistische prijs voor een maandelijks DIY-pakket.

 

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie