Review: So Many Pages maart box

29 maart 2021 – review door Charlotte Slegers

De abonnement box van So Many Pages is een box waarmee je iedere maand een zorgvuldig geselecteerd Young Adult boek ontvangt, samen met 5 leuke goodies in het thema van het boek. 

Je ontvangt de box iedere maand, met 2 opties. Je kan ervoor kiezen om enkel het boek te ontvangen voor €19,99 per maand of je kiest voor het boek mét exclusieve goodies voor €29,99. De box is gericht op jongeren met een leeftijd tussen 15 en 25 jaar oud. So Many Pages is een perfect abonnement om jongeren warm te maken voor literatuur op een fijne manier. 

Wij ontvingen alvast één van de laatste boxen van maart met een boek van auteur Lara Reims. Onze review werd deze keer geschreven door Charlotte – als leerkracht in Nederlandse taal kan ze ons wat meer inzicht geven in literatuur voor jeugd.

de inhoud

Alles is leuk verpakt. Het openen van de box voelt als een echte verrassing met leuke goodies overal verstopt. Je kan ook meteen een thema zien in al de items. 

De inhoud:

– Het boek: Lucht door Lara Reims
– Kaartje van de auteur en 2 boekenleggers
– Notitieblokje van Studio Thoés
– Pennenset van Studio Stationery
– Buisje thee van Birambi
– Stickerset en wall art van LabelX2
– Galaxy button van Till and Dill

Het boek

IMG_6184

Hardcover boek ‘Lucht’ – Lara Reims

Een mooi hardcover boek, leuke illustratie op de cover. Als leerkracht Nederlands vind ik dat het boek perfect is opgesteld voor jonge lezers. Het bestaat uit verschillende hoofdstukken die helemaal niet lang zijn. Dit maakt het lezen voor jongeren aangenaam. Bovendien start elk hoofdstuk met een korte titel die interesse opwekt.  Het lettertype is perfect van grootte en ten slotte vind ik het heel leuk dat er af en toe visueel beeldmateriaal tussen staat.

Ook het kaartje van de auteur zelf maakt dat dit boek aanvoelt als een persoonlijk cadeau.

de goodies

IMG_6188

Leuke goodies! Een notitieblokje en een pennenset zijn gewoonweg superhandig. Van deze stationery items heb je nooit genoeg en ze zien er beide erg leuk uit. De stickers en de wall art cirkel omvatten het thema van het boek dan weer perfect. Leuke hebbedingetjes, zeker voor jongeren is dit erg fijn. Verder vind je ook een buisje met zwarte thee in de box. De verpakking is erg leuk gedaan alvast. Ook zat er in de box een begeleidend kaartje over het thema ‘Space’ samen met een leuke galaxy button. 

Al deze goodies maken deze box een extra leuke ervaring. Iedere maand wordt je verrast met leuke spulletjes van al even leuke merken. 

Mijn mening:

Als liefhebber van jeugdboeken is het abonnement van So Many Pages een echte aanrader. Je krijgt telkens een zorgvuldig uitgekozen boek én de leuke spulletjes zorgen ervoor dat je helemaal betrokken bent in het verhaal. Er wordt veel aandacht besteed aan het bouwen van een verhaal rondom het boek, wat voor jongeren zeker kan motiveren.

Zowel voor de echte boekenfanaat als voor jongeren die nog niet helemaal warm zijn voor literatuur kan deze abonnement box een ideale keuze zijn!

De prijs: 

Voor een abonnement met goodies betaal je maandelijks €29,99. Best betaalbaar voor wat je hiervoor in de plaats krijgt. Ook vind ik het fijn dat er ook een optie is voorzien waarbij je enkel het boek ontvangt aan een kleinere prijs. Een heel tof concept om zo je boekenplank te vullen.

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie