Review: November box September18

14 november 2022 – review door Julie Slegers

September18 – maandelijks een nieuw DIY project! Een creatieve abonnement box waarmee je leuke decoratie voor in huis maakt en tal van andere projecten. 

De box van bevat iedere maand een compleet nieuw project, samen met de instructies en de juiste benodigdheden. Borduren, porselein verven, mandjes haken, … Stuk voor stuk unieke DIY-projecten voor echte creatievelingen! 

De November box staat alvast in het teken van de aankomende feestdagen. We maken deze keer een borrelplankje met mozaïeksteentjes! Voor een abonnement van September18 betaal je maandelijks €29. Ook krijg je vanaf een abonnement van 3 maanden een gratis welkomstpakket ter waarde van €45. Dit project is trouwens ook beschikbaar als losse box!

Hoe ging dit DIY project voor mij? Lees dan snel verder!

de inhoud

Je kiest zelf welke kleurtinten je wilt ontvangen voor je borrelplankje. Ik koos voor groen-bruin.

De inhoud:

  • Borrelplank van bamboehout
  • Twee zakjes mozaïek steentjes
  • Lijm
  • Voegmiddel
  • Bamboe mesje en lepel
  • Bakje
  • Sponsje
  • Handschoenen

de review

DIY mozaïek borrelplankje

Voor mij toch echt wel een uitdagend project deze maand! Je gaat je mozaïek steentjes echt moeten voegen op je plankje, iets waar ik absoluut geen ervaring mee heb. Spannend!

De eerste stap is het bepalen van het patroon dat je wilt op je plankje. Ik ben de steentjes gewoon beginnen neerleggen zonder hier al te veel bij na te denken. Ik hou van organische vormen en het hoefde dus niet al te gestructureerd te verlopen voor mij. 

Als je tevreden bent met je patroon, ga je ieder blokje alvast vastlijmen aan je plankje. Dit laat je vervolgens een tijdje drogen.

Tot zover gaat alles goed!

Op naar de lastigere stap: het voegen van je patroon. Het is wel erg fijn dat je echt alle benodigdheden meekrijgt in je box, ook een mengbakje en een sponsje bijvoorbeeld. Zo kan je je enkel te focussen op je project en hoef je niet allerlei zaken lopen te zoeken. 

Ook na het voegen laat je je plankje een tijd opdrogen. Na deze stap was ik wel heel erg benieuwd naar het eindresultaat! Wel vond ik het best makkelijk om kleine foutjes toch nog wat te verdoezelen, iets waarvan ik niet dacht dat dit mogelijk zou zijn. 

Het resultaat

Helemaal tevreden! Het is niet helemaal perfect afgewerkt hoor, maar dat is niet nodig. Het is namelijk handgemaakt hé 😉 Ik vind het plankje ook echt weer een leuk item voor in huis en zelf gebruik ik het als een snackbordje. Handig is ook dat je er met een nat doekje over mag. 

Mijn mening:

Deze box blijft verrassen met uitdagende DIY projecten. Afwisselend en steeds perfect uitgewerkt. Het resultaat mag er ook deze keer weer zijn! Met de feestdagen in het vizier gaat dit plankje nog geregeld worden bovengehaald.

De prijs: 

De prijs voor deze box bedraagt €29. Voor de kwaliteit aan DIY-projecten die je ervoor in de plaats krijgt vind ik de prijs heel goed. Je ontvangt een uitdagend project én mooie materialen. Ook word je heel goed begeleid doorheen je project, zeker met de online Academy. Het resultaat is een decoratie-item dat je nog jaren in mijn interieur gaat kunnen terugvinden, dat vind ik misschien nog wel het grootste pluspunt.

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie