Review: Natural Flow Box Herfst

31 augustus 2022 – review door Julie Slegers

Ieder kwartaal leuke items om meer balans en spiritualiteit in je leven te brengen, dat is de Natural Flow box. Een verrassingsbox die je 4 keer per jaar helpt om meer tijd voor jezelf te nemen en je natuurlijk ritme helpt te hervinden.

Je ontvangt ieder kwartaal een nieuwe box naargelang de energetische seizoenen. De items zijn steeds fijne, eerlijke producten. Wij ontvingen de box in het teken van de herfst, deze begint energetisch op 6 augustus.

Benieuwd?!

de inhoud

De verpakking vind ik alvast fijn. Het voelt echt aan als een verrassing. Er werd ook veel aandacht besteed aan de presentatie en veiligheid van de items.

De inhoud:
– buideltje met trekkoordjes
– ketting met bedeltje
– armband rookkwarts
– woestijnroos 
– etherische olie ‘1001 nacht’

de review

Als eerste in de box zie je een fiche waarin je een introductie krijgt van deze Herfstbox. Het vertelt je onder meer over het energetische seizoen en het natuurelement hieraan gelinkt, namelijk Metaal. Zo staat de Herfstbox in teken van transformatie, stabiliteit en loslaten. Verder lees je ook meer over de producten in je box. Waar ze vandaan komen, waarvoor je ze kan gebruiken. 

Handig en overzichtelijk. Het doet je ook meteen met een ander gevoel kijken naar de items in de box. Waar ze vandaan komen, wie ze maakt.

Buideltje met trekkoordjes

Een leuk buideltje waar je kleine spulletjes in kan bewaren. Ik had alvast de indruk dat dit met de hand was gemaakt. Op de fiche vond ik dan ook terug dat ze gemaakt van worden door vrouwen in Nepal van knipafval uit kledingateliers. Hiermee zijn deze vrouwen in staat voor wat extra gezinsinkomen te zorgen. Super! Het heeft alvast een plekje gekregen in mijn handtas voor wat kleine spulletjes. 

Ketting met bedeltje

Een ketting met kleurrijke kraaltjes en een bronzen bedeltje met een levensspiraal. Deze werden fair trade gemaakt in kleine familie-ateliers in India. De levensspiraal staat voor verbinden en loslaten. 

Een mooi item en ook weer erg fijn dat het fair trade gemaakt is. Zelf draag ik zelden een ketting, maar ik draag het momenteel als armband door de ketting enkele keren om te winden. Het bedeltje is een fijn detail. Ben er dus zeker blij mee!

Armband rookkwarts

Deze armband staat volledig in het thema van de Herfst box, namelijk transformatie. De rookkwarts steen is een krachtige transformeerder. Bij langdurige blootstelling aan daglicht zal de steen zélf ook transformeren tot Bergkristal. 

Ik heb best weinig met spiritualiteit en dergelijke, in de manier dat ik er niet actief mee bezig ben. Wel geloof ik in de kracht van meditatie bijvoorbeeld, of dat affirmaties zeker een positief effect kunnen hebben. Ik ga de armband dus zeker wel dragen, omdat ik hem perfect vind als basis item dat overal bij past. Misschien gaat de gedachte erachter wel een beetje verloren aan mij, maar zelf vind ik dat niet zo erg. Het maakt ook dat deze box toch toegankelijk is voor wie niet vaak bezig is met spiritualiteit, maar gewoon omdat je fijne, eerlijke items ontvangt.

Woestijnroos

Woestijnroos is een aardende steen en helpt je om oude denkpatronen en gedragspatronen los te laten. Een inzichtgevende steen de de intuïtie en affirmaties versterkt.

Net zoals ik hierboven al heb vermeld gaat het puur spirituele een beetje verloren aan mij. Toch vind ik het een interessant item en heb ik ook reeds enkele andere stenen. Deze gaat dus zeker een plekje krijgen in de collectie. 

Etherische olie ‘1001 nacht’

Een 100% natuurlijke etherische olie blend van Patchouli, Sandelhout en Cederhout. Elk van deze hebben hun werking, zo werkt Cederhout bijvoorbeeld stabiliserend en geeft het moed en zelfvertrouwen. 

De geur van de olie is zoet en houtachtig. Hoewel ik deze geur waarschijnlijk nooit zelf zou kiezen, ben ik echt fan van deze geur! Het is een gezellige geur en perfect voor de herfst. Ik heb hem momenteel in de diffuser en dat ga ik zeker nog even zo houden.

Mijn mening:

Fijne box! Ook wanneer je een beetje twijfelt of je ‘spiritueel genoeg’ bent, gewoon doen! Je houdt er duidelijk mooie items aan over. Ik ben het meeste fan van de fair trade items die op deze manier in de verf worden gezet en die ik zeker ga gebruiken. Ook de etherische olie is iets wat altijd van pas komt. Het is een mooie mix van uiteenlopende producten en ik ben ook zeker tevreden met de hoeveelheid aan items. Verder wordt er ook echt veel aandacht besteed aan het thema en krijg je duidelijke informatie hierover.

De prijs: 

Voor een Natural Flow box betaal je €24,95 per box. Deze prijs vind ik zeker eerlijk naargelang de hoeveelheid aan producten en de waarde ervan, hierbij denk ik bijvoorbeeld aan de ketting. 

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie