Review: Maart box September18

16 maart 2021 – review door Julie Slegers

September18 is een creatieve abonnement box waarmee je iedere maand een DIY-pakket ontvangt. Steeds een origineel idee met de juiste benodigdheden handig thuisbezorgd. Ideaal voor een gezellig dagje creatief bezig zijn!

De box van bevat iedere maand een compleet nieuw project, samen met de instructies en de juiste benodigdheden. Borduren, porselein verven, mandjes haken, … Stuk voor stuk unieke DIY-projecten voor echte creatievelingen! 

De maart box bevat een erg mooi project: een macramé plantenhanger geknoopt rond een hoepel. Bij het zien van het eindresultaat was ik meteen enthousiast. Ik hou enorm van plantjes en deze hanger zou perfect passen in mijn plantenhoekje. Alsof ze bij September18 precies weten wat ik kan gebruiken. Lees snel verder voor alles hierover!

Voor een abonnement van September18 betaal je maandelijks €29. Ook krijg je vanaf een abonnement van 3 maanden een gratis welkomstpakket ter waarde van €45. 

IMG_6114

De review

Zeer interessant pakketje alvast. De reden hiervan bleek uiteraard de grote, houten hoepel te zijn 😉 

De inhoud:

– houten hoepel 70cm doorsnede
– 100 meter Bobbiny macramékoord 
– HappyHandmadeLiving magazine
– tutorial

Eerste indruk? Wow, dit kan wel eens spannend worden! Koord en een houten hoepel, de rest doe je allemaal zelf. Als dat maar goedkomt.

tijd voor diy!

IMG_6125

Een plantenhanger knopen

Zo’n fijn project! Bij het zien van het eindresultaat raakte ik al meteen enthousiast. Het ontwerp is gemaakt door Lisanne bij HappyHandmadeLiving, een professionele DIY’er. Je krijgt ook haar magazine cadeau in de box, super leuk!

Het DIY-pakket komt met een duidelijk stappenplan, samen met handige foto’s. Ook heeft Sarah van September18 een leuke presentatievideo voor je gemaakt. Neem zeker eens een kijkje! 

Wat ze hierin zegt, blijkt al meteen helemaal juist: het afmeten van het koord is een heel werkje! Je ontvangt 100 meter koord, dat zegt al genoeg, toch?! Vervolgens start het echte werk…

IMG_6126

Ik heb aan de wandhanger gestart op een regenachtige zondag. Een ideaal moment voor dit DIY project. Die namiddag vloog zo voorbij.

Van zodra ik begin met knopen, is er al snel geen stoppen meer aan. De instructies zijn makkelijk te volgen, zelfs voor iemand die al jaren geen macramé meer geknoopt heeft. Zo was de noppenknoop ook helemaal nieuw voor me, maar ook dit was al best snel gefikst. 

Je ziet je wandhanger al snel vorm krijgen, dat maakt het zo aangenaam werken. Een gezellig muziekje erbij, wat koffietjes tussendoor en mijn dag was goed. De kers op de kaart is natuurlijk het resultaat: een stoere wandhanger die je nu een plaatsje kan geven!

het resultaat...

Mijn mening: 
Zo leuk! Ik was meteen verkocht door deze macramé wandhanger. Een stoer resultaat dat zeker een mooi plekje in mijn interieur verdient. Je  start met een hoepel en macramékoord, je eindigt met een wandhanger die je helemaal zelf hebt gemaakt. Dit geeft je echt het gevoel van voldoening, zeker omdat dit project er best lastig uitzag voor me. Het concept van September18 blijft een echte topper voor me!

De prijs: 
Ik vind de abonnement kost van €29 per maand erg betaalbaar voor de kwaliteit aan DIY-projecten die je ervoor in de plaats krijgt. Je ontvangt een uitdagend project én mooie materialen. Ook is het resultaat een item dat je een mooi plekje kan geven in je interieur, win win!

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie