Review: Kinderplezier Baby 0-1 jaar

23 februari 2021 – review door Julie Slegers

De abonnement box van Kinderplezier is een box met boekjes voor je kids. Maandelijks ontvang je een boekenpakket met 4 boeken op maat van je kind. Perfect afgestemd op de leeftijd van jouw kid(s). Een gevarieerde abonnement box boordevol leesplezier!

De boekenbox van Kinderplezier is al beschikbaar voor kids vanaf 3 maanden oud. De box is onderverdeeld in 7 leeftijdscategorieën; van baby tot tiener. Voor een boekenpakket betaal je maandelijks €15,95.

Wij ontvingen een box voor de kleine Flo, 3 maanden oud. Benieuwd naar wat je in zo’n pakketje ontvangt? 

de inhoud

Een brievenbuspakketje, altijd fijn: zo hoef je niet thuis te zijn bij ontvangst, makkelijk! De eerste indruk is alvast goed: veel leuke kleurtjes en een mooie variatie aan boekjes! 

De inhoud:

– Bumba Voorleesverhaaltjes
– Baby’s eerste woordenboek: Lekker Eten
– Buggy hanger: Het Park
– Wie Zie Je? uitklapboekje

Bumba Voorleesverhaaltjes

Een hardcover boek met voorleesverhaaltjes, uiteraard over Bumba. Een leuk boekje voor op de boekenplank van je baby, dat zeker! Bumba is één van de populairste figuren voor de allerkleinsten. Hiermee trek je zeker de aandacht bij het lezen van een verhaaltje voor het slapengaan. 

5b886eef-9740-406d-a7c5-d782a4565155

Baby’s eerste woordenboek: Lekker eten

Een mooi en leerrijk boekje met leuke illustraties rond voeding. Wij vinden het alvast fijn dat het boekje extra stevig is. Goed bestendig tegen nieuwsgierige handjes dus. 

93e427e1-0654-497d-88ed-0a371c5da46d

Buggy hanger: Het Park

Dit kleine boekje heeft een plastic hanger voor aan de buggy. Een compact en leuk boekje. Zelf zouden we misschien gekozen hebben voor een stoffen boekje, maar het blijft een leuke keuze!

a6d3d0a9-6fea-40a2-9c84-703fedfb1fb1

Wie Zie Je? uitklapboekje

Een ideaal boekje om de aandacht te trekken van een peuter. Dit uitklapboekje laat je baby ten volle genieten van leuke mysteriespelletjes. Een mooi prentenboekje! 

Mijn mening:

Het pakket van Kinderplezier is een leuke optie voor wanneer je graag een mooie basis opbouwt voor de boekencollectie van je kids. Iedere maand ontvang je een boekenpakket op maat van je kind, dat je vervolgens kan aanvullen met eigen keuzes. Met de box van Kinderplezier kom je ook te weten wat je kind leuk vindt, zeker voor baby’s en peuters is dit handig. Om deze reden vind ik het boekenpakket van Kinderplezier zeker een aanrader! 

De prijs: 

Voor een boekenpakket van Kinderplezier betaal je maandelijks €15,95. Erg betaalbaar, toch?! De boekjes in onze box zijn deze prijs zeker waard, zelfs als er eentje bij zou zitten die je wat minder leuk vindt. Deze prijs is super als je je kind graag op een fijne manier voorstelt aan lezen! 

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie