Review: Hip & Mama box

8 maart 2021 – review door Julie Slegers

De abonnement box van Hip&Mama is een box met allerlei mooie spulletjes voor toekomstige mama’s. Je ontvangt gedurende je zwangerschap 4 boxen waarmee je telkens kan genieten van een superleuk unboxing moment. 

Je ontvangt de box iedere 2 maanden, voor €39,95 per box. De abonnement box van Hip&Mama maakt het aftellen naar je baby extra speciaal. De box bevat tal van mooie spulletjes die zeker van pas zullen komen voor wanneer je baby er is. Je kan de box personaliseren door te laten weten wat het geslacht van je baby is en je eigen voorkeuren door te geven. Deze box is ook erg leuk om cadeau te geven! 

Zelf kon ik één van mijn vriendinnen hier alvast blij mee maken: Roos is bijna 3 maanden zwanger van haar eerste kindje. Zij mocht de eerste box van het abonnement alvast openmaken – hierin ontvang je ook steeds een gratis cadeau: de “#momlife” shopper. 

de inhoud

De box is leuk verpakt: heel mooi met een strikje errond en er zat ook een kaartje bij. Dit alles zorgt ervoor dat je abonnement box voelt als een persoonlijk cadeautje!

De inhoud:

– Gratis cadeau: de #momlife shopper
– Speendoekje ‘Moon’ – t.w.v. €8,95
– Burp cloths 2-pack ‘Dreamy dots’ – t.w.v. €11,95
– ‘In het bos’ speelboekje – t.w.v. €8,99
– Stacking cups – t.w.v. €12,95

078abd83-1ea8-4be6-894c-75b835fa5f02

#momlife shopper in vilt

Een fijne tas die je als gratis cadeau ontvangt bij je eerste box. Een ruime shopper die altijd wel van pas komt! Ik vind het erg leuk dat de tas van vilt is. Een mooie én duurzame stof die best wel tegen een stootje kan. 

11deb2e5-8ef4-43ff-83cb-53fa3c47eaad

Speendoekje ‘Moon’ ash green – Jollein

Een lief speendoekje in de vorm van een maantje. Die kleur is ook super! Het is een zacht doekje voor aan de fopspeen, erg blij hiermee! Ook al even wat andere producten van Jollein bekeken op de website van Hip & Mama – een heel mooi merk dat je op deze manier ook weer ontdekt!

96e2bd08-dbbf-406d-a9a0-58956c5e10a9

Burp cloths 2-pack ‘Dreamy dots’ – Done By Deer

Een 2-pack hydrofiele doekjes in een mooie print met stipjes. Je hoeft nog geen mama te zijn om te weten dat deze doekjes altijd wel handig zullen zijn. Zo’n item waar je nooit genoeg van hebt, toch? 😉 Dit merk kende ik al en ben er ook al best fan van. Done By Deer creëert babyspulletjes in een uniek, Scandinavisch design. Erg blij met deze doekjes!

1c366e9b-e7d2-458d-a625-0b62e5ba0373

In Het Bos speelboekje

Misschien wel mijn favoriete item in de box! Het is zo’n mooi en uniek boekje, met prachtige illustraties. Omdat het zo stevig is, zal dit ook een ideaal eerste boekje zijn voor je baby. 

981c6e52-8c7e-450f-89e4-bf7ba9bda802

Stacking Cups – Mushie

Nog meer eerste speelgoed voor ons toekomstig baby’tje. De stacking cups van Mushie bestaan uit 8 kopjes in leuke kleurtjes. Het lijkt me ook een fijn item om de babykamer mee op te leuken. Ook Mushie blijkt weer een erg leuk merk te zijn dat ik ontdek door de box van Hip & Mama.

Mijn mening:

Deze box is echt een leuk verwenmomentje voor toekomstige mama’s! Hip&Mama legt je in de watten met de mooiste spulletjes voor je baby – spulletjes die ook echt van pas komen. Zeker voor vrouwen die een eerste kindje krijgen, is deze box ideaal lijkt me. Je wilt natuurlijk meteen beginnen rondkijken naar die leuke babyspulletjes, maar dat wordt al snel best overweldigend. Met deze box ontvang je mooie items die voelen als een cadeautje voor jezelf. Het is ook een ideaal zwangerschapscadeau om iemand te geven.

Wist je trouwens ook dat Hip&Mama niet enkel een abonnement box is? Het is een volledige webshop waarbij je allerlei artikelen voor je baby kan aankopen, alsook losse cadeauboxen. Leuk!

De prijs: 

Voor een abonnement betaal je iedere twee maanden €39,95. Best betaalbaar voor deze mooie cadeaubox, zeker als je weet dat de totale waarde uitkomt op zo’n €43 (- zonder de vilten shopper!). Er was ook geen enkel item ‘wat minder’, alle spulletjes waren leuk en zullen vast en zeker gebruikt worden door Roos en haar toekomstige kleintje. 

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie