Review: De Yogibox mei

28 mei 2022 – review door Julie Slegers

De Yogibox, een maandelijkse box waarmee je iedere maand nieuwe yoga items én een online yogales ontvangt, steeds in een nieuw thema. Een ideaal abonnement voor de echte yogi’s, maar ook voor yoga beginners. 

De box van bevat iedere maand minstens 4 yoga items in een nieuw thema. Verder krijg je met je abonnement ook iedere maand toegang tot een online yogales door Dionne – een ervaren yogadocente en tevens ook de oprichtster van De Yogibox

Ik ontving de mei box en deze staat in het thema van ‘Detox’. Klinkt alvast goed!

Voor een abonnement op De Yogibox betaal je maandelijks €24,95. De box wordt gratis verzonden en je zit nergens aan vast. Door je in te schrijven voor hun nieuwsbrief krijg je 10% korting op de eerste box!

Snapseed-2

De review

De inhoud:

– massagebal ‘Lotus’ in kurk – t.w.v. €9,95
– zoutsteen theelichthouder – t.w.v. €4,99
– yogamat reiniger – t.w.v. €6,99
– salie smudge stick – t.w.v. €5,99
– kurkuma gezichtsmasker – t.w.v. €4,99
– boekje met uitleg

+ de online les ontvang je in je mailbox!

Mijn eerste indruk is alvast aangenaam verrast. Een klein doosje dat toch vele producten bevat. Je merkt ook dat alles zorgvuldig is uitgekozen en samengesteld. 

Snapseed-3

Massagebal ‘Lotus’ in kurk

De massagebal is het belangrijkste item in de mei Yogibox. Zo is het thema van de maand Detox en staat de online les deze maand volledig in thema van je lichaam te detoxen met behulp van deze massagebal. 

Ik heb de bal tijdens de les ook reeds uitgetest en ben er erg tevreden van. Het materiaal in kurk is ideaal voor yoga, de bal blijft steeds goed op zijn plaats en ook het formaat van de bal is fijn. 

IMG_8348

Zoutsteen theelichthouder

Naast de massagebal vind ik dit het meest speciale item. Volgens het uitleg boekje zijn de voordelen van deze waxinelichthouder het warme licht en de zoutsteen die werkt als natuurlijke luchtzuiveraar. 

Het is zeker een sfeervol item. Als je een yogaplekje in huis hebt zou het daar perfect staan. Ikzelf heb deze een plekje in de badkamer gegeven ondertussen. 

Snapseed-1

Yogamat reiniger

Dit is echt zo’n item waarvan je pas beseft hoe hard je dit nodig had tot je het in handen hebt. Heel erg blij mee! 

De reiniger spray is biologisch en natuurlijk, in de geur bloedsinaasappel. Ik heb hem ook alvast uitgetest op mijn matje en hij werkt goed. Je sprayt wat op je matje en nadien ga je er met een droog doekje over. Het product plakt niet en droogt snel op. 

Snapseed-5

Salie smudge stick

Iets dat ik waarschijnlijk nooit zelf zou kopen is deze salie smudge stick. Ook dat maakt een abonnement box net zo leuk om te ontvangen, de verrassing en de nieuwe producten die je zo wél een kans moet geven. 

Volgens het boekje kan je de salie roken om zo een ruimte te reinigen van energieën, of om je aura te reinigen. 

Snapseed-4

Kurkuma gezichtsmasker

Een gezichtsmasker in poedervorm van Holy Lama Naturals. Ik was al een tijdje opzoek naar een masker in poedervorm, dus dit is perfect voor mij!

Je mengt het poeder met wat melk (droge huid) of rozenwater ( vette huid) en brengt het in een dikke laag aan. Ik heb het al één keer getest met een kleine hoeveelheid, enkel op mijn voorhoofd aangezien mijn huid hier erg droog was. Het masker voelt erg voedend aan en het leuke is dat ik het zeker nog een aantal keer ga kunnen gebruiken. 

 

De online les – Detox

De online les ontvang je in je mailbox zodra je de box ontvangt. De les van deze maand duurt een uurtje en wordt begeleid door Dionne, een ervaren yogadocente. Deze les staat in het thema van lichaamsmassage met gebruik van de massagebal. De online les is een perfecte aanvulling op je normale yoga routine. Ikzelf gebruik geregeld online platforms om te sporten. Je kiest zelf het ideale moment uit en het kan gewoon in je woonkamer. 

Ik vond de les erg aangenaam om te volgen. Dionne geeft duidelijke uitleg bij alles wat je gaat doen en je voelt meteen dat ze weet waarover ze praat. Er zijn zeker enkele massage oefeningen die ik nog vaker ga toevoegen. Zo heeft de massagebal voor mij zeker effect op de rug en ook voor de zolen van je voeten. 

Je masseert tijdens de les  eigenlijk je volledige lichaam en allerlei spieren. Zeker de dag na de les voelde ik mij helemaal opgelucht. Zeker voor herhaling vatbaar en perfect voor na een stressvolle dag of wanneer je last hebt van stijve spieren.

Mijn mening: 
Helemaal goed, De Yogibox! Het concept van de box zit mooi in elkaar en alles is erg zorgvuldig samengesteld. Ik vind het maandelijkse thema ook erg fijn. Er zijn vele verschillende stijlen in yoga die je op deze manier leert kennen. Zowel voor ervaren yogi’s als voor beginners zoals mezelf is de box op deze manier heel leuk. Ook de items zijn erg veelzijdig met zowel echte yoga items als decoratie- of verzorginsitems. Zo heb je voor ieder wat wils.

De prijs: 

Ik vind de abonnement box van De Yogibox heel eerlijk geprijsd. De waarde van de items wordt vermeld in het uitleg boekje en deze lijken mij zeker correct. Je betaalt €24,95 per maand voor een abonnement en de totale waarde van de items ligt deze maand op €32,90. Dat is ook nog eens zonder de online les. Voor mij is dit de prijs dus wel degelijk waard!

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie