Review: De Puzzelbox april 2022

29 juli 2022 – review door Julie Slegers

Deze keer reviewen we de Puzzelbox! De naam zegt het misschien al, met deze box ontvang je maandelijks een unieke legpuzzel van 1000 stukjes. Een heel erg fijn concept voor wie houdt van puzzelen. Gezellig genieten van een momentje me-time!

Voor een maandelijks abonnement op de Puzzelbox betaal je €19,95. Ook is het mogelijk om voor een abonnement van 3, 6 of 12 maanden te kiezen of om een losse box aan te kopen. 

Het is zomer en mijn vakantie komt eraan, dus de Puzzelbox is hier zeker welkom! Ik kan tijdens mijn vakantie echt wel genieten wat rust en tijd voor mezelf. Vaak kies ik dan voor een boek in het zonnetje. Bij het idee van puzzelen denk ik aan mijn tienertijd, toen kon ik mij hier uren mee bezighouden. Benieuwd of dit nog steeds het geval is. 

de inhoud

– legpuzzel Honey Bee
– kijkplaat
– zakje bloeiconfetti

De doos is alvast een voltreffer! Ik vind een typerende verpakking altijd erg leuk en dat is zeker het geval bij de Puzzelbox. De doos past bij mij niet door de brievenbus, maar bij vele mensen zou dit wel moeten lukken. Verder gaat deze doos ook helpen bij het puzzelen en het opbergen van de stukjes. Het ziet er gewoon erg leuk uit allemaal ook!

de review

IMG_8837
IMG_8831

Legpuzzel Honey Bee

Zoals ik al dacht, deze doos is perfect voor je puzzelstukjes in te bewaren, zeker voor mij is dit echt wel handig want mijn kat Alfie vond al die stukjes ook meteen interessant 😉 

De stukjes lijken verder ook van goede kwaliteit te zijn. Een update van wanneer mijn puzzel af is zal binnenkort volgen op social media, maar het beginsel paste alvast mooi in elkaar. Dat zijn nu eenmaal mijn enige vereisten als amateur puzzelaar. Voor echte puzzelfanaten is dit misschien anders.

Het thema van april staat in het teken van de honingbij. Het is een vrolijk design met mooie details. Te makkelijk gaat het zeker niet worden met al de verschillende elementen! Rechts van de kijkplaat vind je nog wat interessante informatie over de bijtjes. 

IMG_8834

Cadeautje: zakje bloeiconfetti

Ja, in iedere box ontvang je ook steeds een extraatje, passend bij het thema van je puzzel. Deze keer is het een zakje bloeiconfetti. De zaadjes zitten verwerkt in het papier, je moet ze enkel wat onderstoppen in de aarde en voldoende water geven. Heel fijn dit! 

Mijn mening:

Voor mij is de Puzzelbox een voltreffer! Tijdens de Covid lockdowns heb ik getwijfeld om een puzzel te bestellen, maar uiteindelijk heb ik dit toch niet gedaan. Omdat ik niet goed wist wat te kiezen, en ook de vraag wat je nadien met je puzzel doet. Nu ik de box hier heb, besef ik hoe nostalgisch puzzelen is en dat je jezelf hiermee echt even volledig kan ontspannen. Het is ook fijn dat de Puzzelbox eigen designs bezorgt, steeds in een thema. Op hun website kan je de vorige designs ook bekijken, waaruit ik zeker een aantal favorieten kan kiezen. Je kan je puzzel nadien ook weer doorgeven aan vrienden of familie. Ja, top!

De prijs: 

Je betaalt maandelijks €19,95 voor een abonnement op de Puzzelbox. Bezorgingskosten in Nederland zijn inbegrepen in de prijs, voor België betaal je €5 extra. Voor een standaard puzzel van de grote merken betaal je misschien net iets minder, maar wat mij betreft is deze prijs zeker waardig aan wat je ervoor krijgt. Het is steeds weer een leuke verrassing met een unieke puzzel en iedere maand komt het pakketje handig bij je thuis. 

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie