Review: Cosmic Box

2 februari 2021 – review door Julie Slegers

De Cosmic Box is een maandelijkse box in het teken van spiritualiteit en self care. Magische verrassingen, steeds in een nieuw thema. De box heeft een minimum waarde van €50 en je ontvangt in iedere box ook een digitale bonus. 

Voor een abonnement op de Cosmic Box betaal je maandelijks €24,95. Als member ontvang je ook 10% korting op items in de webshop. Wij mochten een eerdere box reviewen – de Dromen box – deze is beschikbaar in de webshop voor €29,95. 

Dus … wat zit er in de Dromen box?

de inhoud

Wat meteen opvalt, zijn de mooie illustraties die overal in de box terugkomen. Alles is compleet in thema, heel fijn!

De inhoud:

– een dromendagboek (t.w.v. €24,95)
– rozenkwarts kristal (t.w.v. €3,95)
– dromenthee (t.w.v. €7,50)
– zijden slaapmasker (t.w.v. €14,95)
– get the sleep you want e-book (t.w.v. €14,95)
– een kaartje en flyer met uitleg over de items

de review

IMG_4519

Dromendagboek

Dit mooie dromendagboek is een hardcover notebook bedrukt met goudfolie. Het dagboek heeft 208 pagina’s. 

Het dagboek is bedoeld om stil te staan bij je dromen. Aan de hand van je notities leg je verbanden met je onderbewustzijn. 

Deze gaat zeker op mijn nachtkastje belanden. Ik lijk mijn dromen maar zelden te onthouden, maar misschien komt er meer terug wanneer ik hier ‘s morgens meteen een momentje de tijd voor neem.

IMG_4498

Rozenkwarts kristal

Dit kristal zorgt voor liefde en harmonie. Energie die kalmerend werkt voor een goede slaap. Volgens Cosmic Box leg je het kristal onder je kussen voor je gaat slapen. 

IMG_4508

Dromen thee

Een biologische groene thee met valeriaan, st. janskruid, lavendel en kamille. Een losse thee om te drinken voordat je gaat slapen. 

Thee werkt voor mij erg ontspannend en ik hou ervan om nieuwe soorten uit te proberen. Ook is groene thee mijn favoriet, dus hier ben ik erg blij mee. 

IMG_4496

Zijden slaapmasker

Een heerlijk zacht slaapmasker mag ook niet ontbreken in de Dromen box.

Ik ben hier persoonlijk erg happy mee! Het raam in mijn slaapkamer laat geregeld te veel licht binnen waardoor ik moeilijker in slaap raak. Ik heb al een aantal slaapmaskers uitgeprobeerd in het verleden, maar deze waren nooit zo zacht als deze uit de Cosmic Box. Erg benieuwd!

Digitale bonus: Get the sleep you want e-book

Een e-book vol met slaaptips om goed in slaap te kopen en om te genieten van een heerlijke slaap. Deze e-book is geschreven door Hanneke Peeters van Rock Your World. Deze e-book kan je downloaden in je membership account op de website.

Mijn mening:

Een prachtige box met kwaliteitsvolle items! Ik vind het spirituele thema van de Cosmic Box erg mooi uitgewerkt. Zelf ben ik niet de meest spirituele persoon, en toch maken alle items in deze box mij erg blij. De box voorziet een fijne combinatie van items die praktisch zijn en je tegelijk kennis laten maken met spiritualiteit. 

De prijs: 

De kwaliteit van de items stemt zeker overeen met de prijs van de box. Je krijgt een mooi gevulde box voor €24,95 per maand. Ook de digitale bonus is een meerwaarde! 

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie

Sluit Menu