Review: Bellobox Premium box januari 2021

27 januari 2021 – review door Julie Slegers & Flor de Golden Retriever

Bellobox is een verwenbox voor je liefste viervoeter. Een box boordevol lekkere, natuurlijke snacks voor je hond. De Bellobox biedt verschillende opties, compleet op maat van jouw hond.

Onze review specialist voor de box is Flor, een jonge Golden Retriever én een grote fan van snacks. Hij mocht de Bellobox Premium Large in ontvangst nemen, en daar was ‘ie maar al te blij mee! Deze box voor grotere rassen bestaat uit 100% natuurlijke kauwsnacks, zowel vlees als vis. 

Voor deze Premium Large box betaal je €34,99 wanneer je een abonnement van 12 maanden neemt. 

de inhoud

Het pakketje werd geleverd door PostNL. Het pakketje was er erg snel en zat alvast in een grotere doos dan ik verwachtte. Leuk detail is dat de box is persoonlijk aan je hond is gericht 😉

De inhoud:

– info flyer en inhoudslijstje
– 3 zakjes met kleinere kauwsnacks
– 7 soorten grotere kluiven

IMG_5531
IMG_5530
IMG_5536

de review

IMG_4362

Happy faces

Check die smile, zo blij met zijn eerste snack uit de Bellobox. Flor is (zoals verwacht) meteen verkocht! 

Wat de box interessant maakt voor baasjes is het gemak ervan. De juiste snacks voor jouw hond, veel variatie en dat alles makkelijk thuisbezorgd. Het meeste in de box kom je ook niet makkelijk tegen in dierenwinkels. Hertenkophuid, runderluchtpijp, kangoeroe vleesstrips, …

Op de flyer in de box staat uitgelegd hoe kauwsnacks bijdragen aan een gezond gebit en dat het kauwen stressverlagend werkt voor honden. Dit laatste had ik nooit eerder gehoord, maar ik zie hier best wel waarheid in. Flor neemt zijn snack – na een trots paraderondje – meteen naar een rustig plekje om vervolgens lekker aan het werk te gaan. 

Nog wat schattige momenten van Flor… 😉 

IMG_4373
IMG_4348
IMG_4368

Mijn mening: 
Deze box gaat je hond gegarandeerd blij maken! De Bellobox geeft je viervoeter een divers aanbod aan natuurlijke snacks die tegelijk goed zijn voor de gezondheid. Ook de hoeveelheid ervan zit zeker goed! Flor kan hier zeker een tijd van genieten. 

De prijs: 
Erg redelijk. Ook is het fijn dat je de box kan afstemmen op de grootte van je hond en zijn voorkeuren. Verder is de abonnement optie een stuk voordeliger dan de eenmalige box. 

 

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie