Review: Beernami februari 2021

10 februari 2021 – review door Julie Slegers

Ijskoud biertje, iemand?!

De abonnement box van Beernami bevat iedere maand een selectie met 10 unieke craft bieren van Nederlandse brouwerijen. Iedere maand een nieuwe wave aan speciaalbieren. Deze box focust zich in het bijzonder op de nieuwste bieren, seasonals en one-off speciaalbieren van Nederlandse brouwerijen – een echte bierontdekking dus!

Wij ontvingen de 13de wave van Beernami in februari. Voor deze box met 10 craft bieren betaal je €49 los. Wanneer je een pre-paid abonnement aangaat ontvang je een korting. Je kan de box dus ook eenmalig bestellen, als cadeau bijvoorbeeld. 

Zullen we eens even kijken wat je in deze box ontvangt? 

de inhoud

De box arriveerde vlot via DHL. De box ziet er ook erg leuk uit! Leuke branding met het tsunami thema 😉 Alles zit netjes verpakt met scheidingen in karton om de bieren te beschermen. 

De inhoud:

– 10 bieren
– een flyer met uitleg over deze Wave 13
– bierviltjes
– Beernami magneet

de bieren

WAVE 13

De biersoorten in deze box zijn alvast erg uiteenlopend: Stout, IPA, Bock, Tripel, … Er is ook veel variatie in de smaken. Voor mij sprong de Chocolate Raspberry Pastry Stout er meteen uit, dat klinkt al lekker! Ook de Multiplex Tripel met hout geeft me hoge verwachtingen qua smaak. Verder bevat de box zo’n 5 ‘new released’ bieren en een ‘fresh batch’, extra vers bier dus. 

Op de smaken van het bier ga ik verder niet ingaan. De Beernami box is een echte ontdekkingsbox waarbij persoonlijke smaken zeker zullen verschillen. Je kan je mening wel steeds vergelijken door je aan te melden bij het account van Beernami op Untappd. 

IMG_5900

De extraatjes

De flyer met uitleg over Wave 13 is erg handig! Je krijgt meteen informatie over de bijzonderheden van de box, samen met een beschrijving van ieder bier. De smaken ervan, de afkomst en ook de favoriete keuzes van de medewerkers vind je hierop terug.

Ook de bierviltjes en de magneet zijn leuke extraatjes. Wie houdt er nu niet van onverwachte verrassinkjes?;)

Mijn mening:

De Wave 13 van Beernami geeft je een ware bierbeleving. Een gevarieerd pakket met 10 Nederlandse craft bieren waarbij je echt wel kan rekenen op de nieuwste releases. De box lijkt me ideaal voor de bierliefhebber die waarde hecht aan het ontdekken van de nieuwste bieren. Ook als cadeau is deze box een originele optie. 

De prijs: 

Voor een box betaal je €49 per maand. Naar mijn eerste gevoel vond ik dit best duur voor 10 bieren. Wel merk ik dat Beernami wel degelijk inspeelt op de kwaliteit en originaliteit van hun aanbod. Nieuwe releases, speciale edities en na wat opzoekwerk zijn het ook echt duurdere bieren.

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie