Review: Beer in a Box januari 2021

29 januari 2021 – review door Julie Slegers

Het bier abonnement van Beer in a Box is een echte bierbelevenis, voor zowel de echte liefhebbers als de ontdekkers. Een selectie van 6, 2×6 of 12 speciaalbieren. Met het bier abonnement ontvang je elke 2 maanden een nieuwe box, steeds in een origineel jasje.

Wij kregen de eer van de Beer om de box met 12 speciaalbieren te ontvangen. Dit pakket bestel je voor €37,50 op de website van Beer in a Box. Wist je dat je ook eenmalige boxen, smaaktest boxen en alcoholarme boxen kan bestellen? Je kan al kennismaken met deze bierbox vanaf €19.

Op naar de unboxing…

de inhoud

Wauw! Van de snelle levering en fijne communicatie, tot de originele (en veilige) verpakking. Ze hebben duidelijk aan alles gedacht.

De inhoud:

– 12 speciaalbieren
– een Beer in a Box krantje
– notitieblaadjes waarmee je ieder bier kan beoordelen
– een flyer met receptjes voor borrelhapjes
– 2 bierviltjes die je zo uit de doos kan ‘scheuren’
– een unieke activiteit, in mijn geval een escape game

de review

IMG_4461

De extraatjes: die huisstijl zit goed!

Je zal het merken vanaf je op de website komt, misschien had je het zelfs al door: de beer speelt een grote rol in het verhaal van Beer in a Box. Ik vind deze originele toets erg vermakelijk;) Er is aan de details gedacht, en dat merk je! Het krantje is fijn om te lezen en de notitieblaadjes komen ook zeker van pas. 

Ook de ‘Beer Escape’ activiteit zit leuk in elkaar en geeft een echte meerwaarde aan de box.

de bieren

Hieronder alle bieren in de box. Op de smaak van de bieren ga ik niet ingaan. Deels omdat ik deze bieren niet op m’n eentje wil drinken, maar ook omdat smaken nu eenmaal verschillen. Wat ik wel kan zeggen is dat de variatie alvast goedzit! Witbieren, tripel, stout, quadrupel, IPA, … 

Ik herkende er maar ééntje van, dat is de Corsendonk Pater. Verder zijn ze allemaal nieuw voor me. Enkele van de labels spreken me wel meteen aan! En hoe toepasselijk is die Quarantaine tripel…

IMG_4480
IMG_4483
IMG_4489
IMG_4486
IMG_4482
IMG_4481
IMG_4477
IMG_4479
IMG_4485
IMG_4478
IMG_4484
IMG_4475

Mijn mening:

Deze box is ideaal voor bierliefhebbers! Je ontvangt een echte verrassing op maat – en dat in een leuk jasje. Het zijn bieren die ik zelf nog niet eerder zag en dus perfect voor de ontdekkers. Zeker in deze tijden lijkt een pakket van Beer in a Box mij super om cadeau te geven aan een echte bierfanaat. 

De prijs: 

De prijs van deze boxen zit zeker goed! Voor €37,50 ontvang je elke 2 maanden 12 speciaalbieren makkelijk thuisbezorgd. De aandacht voor detail en fijne service geven ook zeker meerwaarde aan de box. Verder zijn er goedkopere boxen beschikbaar voor wanneer het wat kleiner mag.

Heb jij deze box reeds geprobeerd? Laat dan zeker weten wat jij ervan vond! 

Geef een reactie