Zalon kledingbox

Nog geen scores momenteel

Met Zalon ontvang je kleding die voor jou werd geselecteerd door professionele stylisten.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: geen

gratis dienst - betaal enkel wat je koopt

Zalon, een gratis personal styling dienst van de bekende modewebshop Zalando.

Met Zalon ontvang je kleding die voor jou werd geselecteerd door professionele stylisten! Zalon is een dienst van Zalando, de grootste modewebshop in Nederland en België. Een personal shopper kiest outfits afgestemd op je stijl, silhouet en de gelegenheid. Ze houden ook rekening met je budget, je favoriete merken en wat voor kledingstukken je graag draagt. Hiervoor vul je een vragenlijst in waarmee de stylisten aan het werk gaan. Het resultaat is een goedgevulde box met 2 à 3 outfits samen met enkele leuke accessoires en een stylingmapje.

De Zalon box wordt je gratis toegestuurd en je bent in geen geval verplicht om de kleding te kopen. Je beslist zelf welke items je behoudt en kan eventueel ook een andere maat bestellen. Wat je niet wilt, stuur je gratis weer terug.

De service is uiterst gebruiksvriendelijk en persoonlijk. Je bestelt de Zalon box enkel wanneer het jou uitkomt. Je bent dus niet verbonden aan een abonnement. Een aanrader voor wie professioneel stijladvies wilt of graag eens iets nieuws probeert qua kleding!

Recente reacties

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie