De Bijenkorf kledingbox

Nog geen scores momenteel

Geniet van de online personal styling dienst van De Bijenkorf zonder dat je ervoor betaalt.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: geen

gratis dienst - betaal enkel wat je koopt

Geniet van de online personal styling dienst van De Bijenkorf zonder dat je ervoor betaalt.

De Online Personal Styling door De Bijenkorf valt niet geheel in de categorie van subscription box, maar is toch zeker een vermelding waardig. De luxe warenhuisketen De Bijenkorf heeft vestigingen in Nederland en webshops in Nederland en België. Je vind er kleding, accessoires en woonartikelen van verschillende merken – van betaalbare merken tot de echte luxemerken. Naast hun webshop kan je nu ook kleding bestellen met de hulp van online personal stylisten.

Je vertelt de online stylisten wat je zoekt, wat je maten zijn en wat je stijl is. Een stylist neemt ook persoonlijk contact op met je om een goed beeld te krijgen van je wensen en voorkeuren. Op basis hiervan ontvang je online persoonlijk stijladvies met speciaal voor jouw geselecteerde items en look. Hieruit kies jij je favoriete items die je vervolgens gratis bezorgd krijgt. Het gemak van online shoppen gecombineerd met personal styling!

Deze persoonlijke service van De Bijenkorf is er voor iedereen: dames, heren, jong én oud. Ook is niet enkel bezorging gratis, maar je kan items ook gratis retourneren als ze niet goed zijn. Je moet wel Privilege Member zijn bij De Bijenkorf om van de service gebruik te maken, maar dit kan simpelweg door je in te schrijven.

Recente reacties

Deze vind je misschien ook leuk:

Dit bericht heeft één reactie

  1. Bedankt voor je informatieve artikel over de online personal styling service van De Bijenkorf. Als oprichter van BesteAbonnementen.nl, waar ik me richt op diverse abonnementsdiensten, waardeer ik hoe je de unieke kenmerken van deze dienst uitlegt. De mogelijkheid om persoonlijke stijladviezen te ontvangen zonder de verplichting van een abonnement, en met de flexibiliteit van gratis levering en retournering, is zeker een waardevolle optie voor de moderne consument.

    Nogmaals bedankt voor het delen van je inzichten. Ik kijk uit naar meer van je posts!

    Vriendelijke groeten,
    Martijn Meeuwis

Geef een reactie