Unbox the World

Nog geen scores momenteel

Een tweemaandelijkse box waarbij je kind op een creatieve manier steeds een nieuw land ontdekt.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: iedere 2 maanden

€21,95 per 2 maanden

ontvang 20% korting op je eerste box met de code 'proefbox20' !

Een activiteitenbox die steeds in thema van een nieuw land staat, ideaal voor kleine avonturiers. 

De tweemaandelijkse activiteitenbox van Unbox the World is een leerrijke box met activiteiten voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud, steeds in thema van een nieuw land. Neem je kleine avonturier iedere twee maanden mee op een nieuwe ontdekkingsreis!

Iedere editie van Unbox the World bevat steeds uit een kinderboekje ‘De wereld rond met Tommy’ over het thema land. Ook een knutselproject zit steeds in de box. Zo maak je voor Marokko bijvoorbeeld een Marokkaans lampje. Verder vind je in de box een recept voor een typisch (kindvriendelijk) gerechtje, een lekkere snack, een kleurplaat en meer. Unbox the World laat je kind spelenderwijs kennismaken met nieuwe culturen. Voor een abonnement betaal je iedere twee maanden €21,95 voor één kind. Je kan ook voor meerdere kinderen bestellen aan een voordelig tarief.

De activiteitenbox van Unbox the World bestel je makkelijk via de website. Neem een flexibel abonnement of bestel eerst een losse proefbox. Let op: wanneer je een abonnement neemt kan het 1-3 weken duren voor je de eerste box ontvangt. Betaling verloopt via IDeal, creditcard of automatische incasso. De verzending is gratis voor België en Nederland.

ontvang 20% korting op je eerste box met de code 'proefbox20' !

Wat vind jij van deze box?

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie