KiwiCo

Een abonnement met leerrijke, creatieve projecten voor kinderen van alle leeftijden.

Verzending naar: wereldwijd
Verzendkosten: €4,50 (afhankelijk van locatie)
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 17,50 per maand

KiwiCo is een leerrijk abonnement voor kinderen van alle leeftijden, met onder andere kunst- en STEM projecten.

Bijleren op een leuke manier, dat is waar KiwiCo voor staat. Voor alle leeftijdscategorieën hebben ze een leerrijke, uitdagende box voorzien. Hiermee beleven je kinderen iedere maand uren plezier. Met meer dan 10 miljoen klanten wereldwijd ben je verzekerd van een geslaagde box!

KiwiCo bestaat uit 8 verschillende boxen die helaas enkel in het Engels beschikbaar zijn. Alles komt aan bod, van kunst en creativiteit tot technologie en mechanica. Voor verschillende leeftijdscategorieën, maar ook voor verschillende interesses. KiwiCo stimuleert de creativiteit en de nieuwsgierigheid van kinderen, en helpt ook ouders hierbij.

Het KiwiCo abonnement is erg flexibel en je kan altijd switchen naar een andere box als de huidige geen succes is. Ook annuleren is mogelijk. De abonnement box is zowel in Nederland als België beschikbaar, alsook tal van andere landen. Verzendkosten worden berekend op je locatie.

OPGELET: Op 1 juli 2021 verdween de btw-vrijstelling voor de invoer van goederen met een waarde van niet meer dan 22 euro. Aangezien KiwiCo vanuit de Verenigde Staten wordt verzonden betaal je hiervoor een invoertaks. Onze aanrader als alternatief hiervoor is de MEL Science STEM box. 

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie