Kinderplezier

Een plezierig boeken abonnement voor je kids, voor uren leesplezier.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis ( +€ 1 voor België)
Frequentie box: maandelijks

€ 15,95 per maand

Een plezierig abonnement voor kids waarmee je iedere maand een leuk boekenpakket ontvangt.

Kinderplezier is een leuke én leerrijke dienst voor kinderen die je maandelijks een boekenpakket bezorgt met 4 kinderboeken. Afgestemd op de leeftijd van jouw kind. De box wordt telkens zorgvuldig samengesteld met focus op ontspanning, educatie en creativiteit.

Het maandelijkse boekenpakket van Kinderplezier zorgt voor een leerrijke uitdaging voor je kids. Iedere maand een nieuwe verrassing, met een gevarieerd aanbod aan de leukste boeken, afgestemd op de leeftijd van je kind! Het boekenpakket is er voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Kinderplezier werkt samen met bekende uitgevers zoals bijvoorbeeld Studio 100, Sesamstraat, Casterman, Disney, Zwijsen, Nickelodeon, Zapp en nog heel veel meer.

Een boekenpakket van Kinderplezier kost je maandelijks €15,95. Je bepaalt zelf de duur van je abonnement en kan op ieder moment opzeggen of kiezen om de pakketten minder frequent te ontvangen. De pakketten passen door de brievenbus en worden gratis bezorgd in Nederland. Voor België wordt er €1 extra in rekening gebracht.

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie