BonoboBox

Nog geen scores momenteel

Een educatieve speelgoedbox met speelgoed op maat van je kind!

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: iedere 3 maanden

€59 per box

ontvang 10% korting wanneer je een jaarabonnement afsluit!

De BonoboBox is een speelgoedbox met speelgoed op maat van je kind, zorgvuldig geselecteerd door een team van kinesitherapeuten.

Het juiste speelgoed kiezen voor je kind is niet altijd makkelijk. Daarom ontwikkelde BonoboBox een speelgoedbox met telkens 5 stuks speelgoed perfect afgestemd op de leeftijd van je kleintje. Zorgvuldig geselecteerd speelgoed dat je kind voldoende uitdaagt en de ontwikkeling bevordert!

Bij een abonnement op de BonoboBox ontvang je iedere 3 maanden een verrassingsbox met 5 stuks speelgoed en een brochure met speeltips. Deze afwisselende selectie aan speelgoed werd geselecteerd door een team van kinesitherapeuten. Speelgoed dat de fijne motoriek van je peuter bevordert en de algemene ontwikkeling bevordert. Alles komt aan bod, van ruimtelijk inzicht tot zelfstandig spelen. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over het zoeken naar het correcte speelgoed. De BonoboBox is beschikbaar voor kinderen van 0 tot 6 jaar oud. Verder is er zelfs een box op maat beschikbaar, bijvoorbeeld wanneer je een box wilt bestellen voor meerdere kids. Ook kan je via de website los speelgoed bestellen.

De driemaandelijkse box van BonoboBox bestel je makkelijk via de website. Verzending van de abonnement box is gratis voor België en Nederland. Voor losse bestellingen van speelgoed is verzending gratis vanaf €59.

ontvang 10% korting wanneer je een jaarabonnement afsluit!

Wat vind jij van deze box?

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie