Boekskes

Iedere maand een boekenpakket voor je kids, van baby tot tiener.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: maandelijks

€14,95 per maand

Een abonnement box waarbij je iedere maand 4 nieuwe boekjes ontvangt voor je kids.

Boekskes, dat is een maandelijkse box met steeds 4 nieuwe kinderboeken afgestemd op de leeftijd van je kind. Van baby tot tiener groeit dit boekenpakket met je kids mee. Een leuke verrassing voor ze, én tegelijk erg leerrijk.

Met Boekskes komen je kids nooit zonder leesvoer te zitten. Van voorleesboekjes voor je baby, tot interactieve boeken voor je nieuwsgierige kleuter. De pakketten zijn zorgvuldig uitgekozen tot een afwisselend aanbod waarbij je kinderen nog volop kunnen ontdekken en bijleren. De boeken in je Boekskes pakket hebben ook steeds een winkelwaarde van €20 of meer, waarmee je dus steeds minstens €5 uitspaart. De box bevat boeken van uitgevers zoals onder andere Bumba, Dikkie Dik, Suske & Wiske, Disney en nog veel meer.

Een Boekskes abonnement kost je maandelijks €14,95. Het abonnement is steeds opzegbaar en verder kan je ook kiezen voor een lagere frequentie wanneer maandelijks wat te veel is. De verzendkosten zijn steeds gratis. Je pakket wordt bezorgd in een luchtkussenenvelop en past in je brievenbus. 

Tip: Met de code ‘PROEFPAKKET’ ontvang je jouw eerste box aan 50% korting!

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie