Dog Chef

Vers hondenvoer aan huis bezorgd, 100% natuurlijk.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: zelf te bepalen

prijs afhankelijk

Dog Chef biedt je vers hondenvoer aan huis bezorgd. De recepten worden ontwikkeld door dierenartsen, met 100% verse en natuurlijke ingrediënten.

Een abonnement op 100% vers en natuurlijk hondenvoer, dat is Dog Chef. Een box geschikt voor alle honden: van pups tot senioren, en ook voor de kieskeurige eters en honden met problemen zoals overgewicht en allergieën. Alles op maat van jouw liefste viervoeter.

Geen brokken met Dog Chef, maar vers bereide maaltijden boordevol natuurlijke ingrediënten. Je kiest uit vier gebalanceerde recepten: kip, rund, eend of vis. Je kan de maaltijden 7 dagen bewaren in de koelkast en tot wel 4 maanden in de diepvriezer. Dog Chef voorziet een handige module waarmee je het ideale pakket voor je hond samenstelt op basis van parameters zoals leeftijd, gewicht, activiteitsgraad en meer. Laat je hond proeven van de lekkere Dog Chef recepten met een testpakket van 2 weken.

Het abonnement van Dog Chef is erg flexibel. Je kan makkelijk pauzeren, je bezorgmoment wijzigen of de inhoud van je box aanpassen. Ook ben je niet verplicht om een abonnement te nemen, maar je geniet hiermee van 15% korting. De box wordt geleverd in koelwagens zodat alles vers blijft. Wat de prijs betreft is deze erg afhankelijk van jouw hond. Bereken de prijs voor jouw hond op de website van Dog Chef.

Deze vind je misschien ook leuk:

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie