Papergang by Ohh Deer

Hét abonnement voor wie geobsedeerd is door stationery en papier.

Verzending naar: wereldwijd
Verzendkosten: €4,75
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 14 per maand

Papergang is de abonnement box voor wie houdt van stationery, papier, pennen, … Exclusief ontwerp in de mooiste thema’s, iedere maand in je brievenbus.

Het Papergang abonnement werd gestart door het Britse design team achter Ohh Deer. Een hip stationery merk met unieke ontwerpen, speelse stijlen en schattige prints. De Papergang box bestaat uit stationery items zoals notitieblokken, postkaartjes, pennen, …

Stationery met een unieke twist, dat is Papergang. Een box met notitieboekjes, post-its, pennen, inpakvellen, postkaartjes, … Altijd in een leuk thema met quirky design ontworpen door één van de Ohh Deer artiesten. Leuk om te weten is dat Papergang steeds samenwerkt met Tree Aid. Dit is een goed doel dat zich inzet voor milieubescherming in Afrika. Zo planten ze bomen waarmee ze voedsel en inkomen creëren voor de inwoners. 

Je kan een Papergang abonnement aangaan voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Als je je voor een langere periode abonneert spaar je enkele euro’s uit. Je hebt al een abonnement voor zo’n €14 per maand ( ofwel £12). Verzendkosten naar België en Nederland bedragen €4,75.

Deze vind je misschien ook leuk:

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie