La Box à Planter

Groei een heerlijk tuintje met de zaadjesbox van La Box à Planter.

Verzending naar: wereldwijd
Verzendkosten: vanaf €2
Frequentie box: ieder kwartaal

vanaf € 16,25 per kwartaal

De box die je ieder seizoen blij maakt met een doosje vol zaadjes die je zelf kan planten. Groei je moestuintje, zonder gedoe. 

De Box à Planter is een box die je ieder seizoen 5 zakjes met zaden bezorgt, ideaal voor dit seizoen en steeds in een leuk thema. Ook ontvang je een handige gids met info, én een leuk extraatje.

Zoals de naam misschien al duidelijk maakt, is de Box à Planter een concept afkomstig uit Frankrijk. Een volledig biologisch concept waarbij je in iedere box 5 zakjes met zaden kan verwachten: 3 groentes, 1 bloem, 1 aromaat. Verder ontvang je een boekje met al de nodige informatie en ook steeds een leuke, ecovriendelijke verrassing om je te verwennen. Een klein nadeel is dat het boekje momenteel enkel beschikbaar is in het Frans, hier dien je dus rekening mee te houden. 

De Box à Planter is wereldwijd beschikbaar. De box is beschikbaar via verschillende formules waarbij je ofwel betaalt €17,90 per box, of op jaarbasis waarbij je geniet van een korting (€16,25 per box). Verzendkosten voor deze box zijn afhankelijk van je bestelling.

Recente reacties
  • Mona op
  • Jana op
  • Boxoo op
  • Boxoo op
  • Moes op

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een antwoord

Sluit Menu