Loot Crate

The gift of geeking out! Een maandelijkse box met geeky items.

Verzending naar: wereldwijd
Verzendkosten: afhankelijk van locatie
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 22,90 per maand

De Loot Crate geeft je de gift of geeking out. Een box vol met geeky items, iedere maand op je deurmat.

Een maandelijkse box voor de echte geeks en liefhebbers van Star Wars, Harry Potter, Marvel, … En natuurlijk ook van games en comics. In de Loot Crate vind je iedere maand coole gadgets en zo veel meer.

Exclusieve, officiële verzamelstukken van je favoriete films, comics en games. Iedere maand rond een ander thema, Loot Crate voorziet steeds originele items. Wat Loot Crate bijzonder maakt, is dat je keuze hebt uit een normale Loot Crate, een Premium versie en verder ook tal van specifieke boxen. Zo is er een box met enkel kledij, een box in thema van Harry Potter, … Dit is ideaal voor de echte liefhebbers, of voor mensen die enkel van een bepaalde reeks houden.

De Loot Crate is wereldwijd beschikbaar en wordt maandelijks bezorgd. Sommige van de specifieke boxen worden tweemaandelijks geleverd. Je kan het abonnement afsluiten voor 3, 6 of 12 maanden met extra voordeel bij een langere duur. Ook een eenmalige box bestellen is perfect mogelijk. Ook stopzetten of pauzeren kan. De verzendkosten voor een Loot Crate worden berekend op je locatie. Gezien de box verstuurd wordt vanuit de Verenigde Staten is er ook een importtaks. De taks en verzendkosten samen kunnen toch rond de €20 zijn.

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie