Bloomon

Steeds een stijlvol boeket in huis, wanneer jij maar wilt. 

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: zelf te bepalen

vanaf € 19,95 per boeket

Een stijlvol, vers boeket bloemen in huis, wanneer jij maar wilt. De service van Bloomon bezorgt je boeket aan huis.

Een bloemenabonnement van Bloomon bezorgt je mooie, verse bloemen voor in huis. Kies zelf wanneer jij graag een nieuw boeket ontvangt. Bloomon garandeert kwaliteitsvolle bloemen, van de kweker naar je voordeur.

Hou jij ook van een vers boeket bloemen in huis? Dan ben je bij Bloomon aan het juiste adres. Een flexibel bloemenabonnement waarmee je boeket aan huis wordt bezorgd. Om de 2 weken een boeket, of liever 1 keer per maand? Lekker groots of liever een maatje kleiner? Er zijn tal van mogelijkheden. De boeketten van Bloomon staan bekend om hun afwisselende, unieke samenstelling.

Het abonnement van Bloomon is erg flexibel. Je kan makkelijk online pauzes instellen of het abonnement stopzetten. Ook een eenmalig boeket bestellen is mogelijk. Je kiest zelf wanneer je bloemen worden bezorgd en ontvangt ook een sms’je met het exact leveringsmoment. Verzendkosten zijn gratis. Voor België liggen de prijzen hoger dan voor Nederland. Je bestelt een klein boeket voor €19,95 in Nederland, voor België is deze prijs €23,95.

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie