Mealhero

Gezond koken zonder gedoe. De Mealhero chefs bereiden, jij hoeft enkel op start te drukken.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: wekelijks of maandelijks

vanaf € 43 per box (2 pers. 3 maaltijden)

Mealhero is geen standaard maaltijdbox. Jij hoeft niet te koken, de Mealhero chefs bereiden gezonde maaltijden voor je. Jij hoeft enkel op start te drukken.

Het concept van Mealhero is anders dan de meeste maaltijdboxen. De service bestaat namelijk uit een slimme stomer en vriesverse, bereide ingrediënten. Zo hoef je dus zelf niet meer te koken.

De dienst van Mealhero is perfect voor die drukke dagen, wanneer je helemaal geen zin meer hebt om nog boven de potten te staan. Mealhero voorziet wekelijks meer dan 30 gevarieerde maaltijden of 80 verschillende ingrediënten. Maak je keuze en Mealhero bezorgt alles netjes bij je thuis. Haal je gewenste ingrediënten uit de vriezer en laat de slimme stomer het etiket scannen. De stomer bestaat uit 3 stoommandjes en geeft aan in welk mandje je ieder ingrediënt bereidt. 

De Mealhero maaltijdbox is makkelijk online te bestellen en heeft tevens ook een handige app die je voorraad bijhoudt, maaltijd voorstelt en nog veel meer. Je kan je plan flexibel aanpassen naargelang je behoeften voor de maand. Extra handig is dat de vriesverse ingrediënten tot wel 6 maanden in je vriezer bewaard kunnen worden. Zo heb je steeds een gezonde maaltijd in huis. Mealhero is beschikbaar in zowel België als Nederland. Je bestelt een box voor 2 personen al vanaf €43.

Recente reacties
  • Mona op
  • Jana op
  • Boxoo op
  • Boxoo op
  • Moes op

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een antwoord