Foodbag

Een Belgische maaltijdbox boordevol verse ingrediënten en verrassende gerechten.

Verzending naar: enkel België
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: wekelijks

vanaf € 57 per box (2 pers. 3 maaltijden)

ontvang €20 korting op je eerste box met de code 'foodbagx20'

Foodbag is een Belgische maaltijdbox die je wekelijks laat kiezen uit 14 lekkere, gevarieerde gerechten.

Foodbag is een op en top Belgische maaltijdbox. Ze werken samen met lokale partners en Belgische koks, waaronder ook Sandra Bekkari. Gevarieerde, verse maaltijden die je steeds zullen inspireren in de keuken. Je kan je box ook steeds aanvullen met handige extra’s.

Het concept van Foodbag bestaat wekelijks uit 30 verschillende gerechten, in 5 stijlen: original, veggie, quick&easy, Sana en kant-en-klaar. De Sana recepten zijn samengesteld door Sandra Bekkari, hiervoor betaal je een kleine meerprijs van €0,75 per portie. Voor de kant-en-klare porties betaal je zo’n €2,95 extra. Je kan afwisselende recepten verwachten, vaak met een Belgische toets.

Naast de maaltijden heb je bij Foodbag ook tal van extra’s om uit te kiezen. Het aanbod is zelfs zo uitgebreid dat je een bezoek aan de supermarkt volledig kan overslaan. Ideaal voor wanneer er een drukke week aankomt. Zo bijvoorbeeld verse pizzabodems, een fruitbox, kant-en-klare soep of een soepbox met ingrediënten, verse sapjes, een charcuteriebox, een bakbox of granola.

Het Foodbag abonnement is erg flexibel en gebruiksvriendelijk. Kies voor een éénmalige box of een abonnement,  pauzeren of stoppen is ook steeds mogelijk. De maaltijdbox is enkel beschikbaar in België. Levering vindt plaats op een gekozen moment, ook ’s avonds of in het weekend. Je bestelt een abonnement voor 2 personen vanaf €57 per box.

ontvang €20 korting op je eerste box met de code 'foodbagx20'

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie