HelloFresh Ontbijtbox

Nog geen scores momenteel

Lekker en gevarieerd ontbijten kan nu met deze ontbijtbox.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: wekelijks

vanaf € 25 per box

Begin de dag goed met de HelloFresh ontbijtbox boordevol lekkere, gezonde ingrediënten. Een handige toevoeging aan je maaltijdbox!

HelloFresh is een populaire maaltijdbox die we ondertussen allemaal wel kennen. Wat je misschien niet wist is dat ze ook enkele leuke extra boxen aan, zo ook de HelloFresh Ontbijtbox. Een box met lekkere, gezonde ingrediënten en recepten voor een goed ontbijt voor 5 dagen per week.

Ben je het beu om steeds hetzelfde ontbijt te eten? Dan is de HelloFresh Ontbijtbox een goed idee. Ontdek nieuwe recepten en ontvang een box boordevol ingrediënten voor een gevarieerd ontbijt. Gezond en iedere week anders. De box is goed voor 5 dagen ontbijt en is beschikbaar in Medium of Large. De ideale toevoeging aan je maaltijdbox als je op zoek bent naar ontbijt inspiratie.

De HelloFresh Ontbijtbox bestel je bij je maaltijdbox. Je geniet dus ook van dezelfde flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Stopzetten en pauzeren wanneer je wilt, bezorging wanneer jij maar wilt. Een Medium box kost €25, een Large box kost €45.

Recente reacties

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie