15gram

Nog geen scores momenteel

De foodbox van 15gram bezorgt je lekkere recepten en verse ingrediënten aan huis.

Verzending naar: enkel België
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: wekelijks

vanaf € 49 per box (2 pers. 3 maaltijden)

Lekkere, gevarieerde recepten met verse ingrediënten aan huis bezorgd. De foodbox van 15gram geeft je wekelijks de keuze uit 12 gerechten.

15gram is een maaltijdbox die enkel in België beschikbaar is. De foodbox bevat een leuke variatie aan gerechten. Ze voorzien vegetarische, gezonde en snel te bereide recepten, vaak met een traditioneel Belgische toets. 

Met de foodbox van 15gram heb je wekelijks de keuze uit 12 lekkere recepten. Een gevarieerd, gezond aanbod met vlees-, vis-, gevogelte- en vegetarische gerechten. In vergelijking met de grootste aanbieders vind je bij 15gram een iets traditioneler aanbod, met typisch Belgische gerechten. Maar ook Mexicaanse schotels of lekkere Italiaanse pasta’s komen aan bod.

Het 15gram abonnement is erg gebruiksvriendelijk. Je ontvangt wekelijks 3 gerechten, deze worden op een vaste leverdag bezorgd (maandag). Pauzeren of stoppen is ook steeds mogelijk. De maaltijdbox is enkel beschikbaar in België. Je bestelt een abonnement voor 2 personen vanaf €49 per box.

Recente reacties

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie