Ginsonline Discover Box

Een gin abonnement dat je iedere maand laat proeven van een nieuwe gin tonic ontdekking!

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: zelf te bepalen

€ 49,95 per maand

De Discover Box van Ginsonline laat je iedere maand proeven van een nieuwe gin, samen met de juiste tonics en botanicals voor een perfect serve!

Hou je ervan om nieuwe gins te ontdekken? Dan zit je met de Ginsonline Discover box helemaal goed! Maandelijks, om de 2 of om de 3 maanden ontvang je een nieuwe fles gin met bijpassende tonics en botanicals. Alles voor een heerlijk aperitief!

Deze box is ideaal voor liefhebbers van gin tonic! Het professionele team van Ginsonline stelt iedere maand een nieuwe Discover Box samen met een unieke selectie van gin, tonics en botanicals. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van een verrassend aperitief! De box bestaat steeds uit een kwalitatieve fles gin, 4 flesjes tonic, een bijpassende botanical én ook telkens een leuke verrassing. Een extra flesje gin, een alcoholvrije optie of een lekkere snack bijvoorbeeld.

De Ginsonline Discover Box is makkelijk te bestellen. Iedere maand of liever om de 2 of 3 maanden, jij beslist. Je kan starten of stoppen zonder kosten. Even pauzeren is ook een mogelijkheid. Je bestelt een box voor €49,95, steeds met gratis verzending. Ook ontvang je een korting van 20% op je eerste box!

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie