Vaderdag cadeau idee: 10x de leukste abonnement boxen voor papa

8 juni 2022 – door Julie Slegers

Vaderdag is weer bijna daar! En daar hoort natuurlijk een origineel cadeau bij…
Maar wat?

Deze keer geen paar sokken of een nieuwe das, maar wat dacht je van een abonnement box die helemaal past bij hem? Origineel én persoonlijk! Voor je eigen vader, je schoonvader of voor de vader van je kinderen,
we’ve got you covered!

Een abonnement box is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid. Check daarom snel onze 10 leukste abonnement boxen voor vaders. In dit lijstje vind je zeker en vast de perfecte box om jouw vader mee in de watten te leggen deze Vaderdag.

beernami-post-review

BEERNAMI

Jouw vader een echte bierliefhebber? Dan is Beernami het perfecte cadeau! Iedere maand een box met nieuwe craft bieren om te testen, vanaf €49 per maand. Er zijn ook eenmalige giftboxen beschikbaar.

ginsonline-post-boxoo

GINSONLINE DISCOVER BOX

Deze is dan weer perfect voor de gin lovers. Voor €49,95 per maand ontdek je iedere maand een nieuwe gin met alle extra’s voor die perfect serve. Ook beschikbaar als eenmalige giftbox!

boxoo-vinobox

VINOBOX

We blijven nog even bij de dranken met de Vinobox. Geef je vader een box cadeau met 3 of 6 heerlijke flessen wijn. Of doe hem een waardebon cadeau zodat hij zelf aan zijn wijnavontuur kan starten!

food-snacks-abonnement-internationaal-munchpak

MUNCHPAK

Eéntje voor de snackers! Met Munchpak ontdek je iedere maand nieuwe snacks van over de hele wereld. Je bestelt vanaf €18 en de box is ook beschikbaar als eenmalig cadeau of als kort abonnement.

hobby-abonnement-geek-zbox

ZBOX

Voor de geeky dads is deze box helemaal top! Een mystery box met items van zijn favoriete films, games en series. Je bestelt vanaf €19,95 en de box is ook beschikbaar als eenmalig cadeau of als kort abonnement.

boxoo-man-kleding-abonnement-onthatass

ON THAT ASS

Origineel is het zeker: een boxershort abonnement voor Vaderdag! Iedere maand een nieuwe boxershort in hippe print voor €9,99. Wedden dat ie verrast zal zijn?!

parfum-abonnement-parfumado

PARFUMADO

Parfum is altijd een goed idee, ook voor mannen! Een parfum abonnement met iedere maand een nieuw geurtje. Je bestelt vanaf €14,95 per maand en er zijn ook gift boxes beschikbaar.

hobby-abonnement-boeken-kobo-plus

KOBO PLUS

Zit jouw vader altijd met zijn neus in de boeken? Dan is het e-reader abonnement van Kobo misschien wel iets voor hem. Eindeloos lezen (of luisteren) voor €9,99 per maand.

hobby-abonnement-games-crimibox

CRIMIBOX

Krijgt je vader nooit genoeg van detectiveseries? Doe hem dan zijn eigen moordzaak cadeau en maak er een gezellige escape avond van met het hele gezin. Een originele spelervaring!

boxoo-vaderdag-hipenmama

Bonus: HIP & MAMA Vaderdag cadeaus

Een gepersonaliseerd cadeautje voor papa of opa, dat kan bij Hip & Mama. Geen abonnement, maar wel erg leuk om af te geven.

Geef een reactie