Washcot luierservice

Nog geen scores momenteel

Een ecologische luierservice voor je kleintje met wekelijkse ophaling.

Verzending naar: enkel België
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: wekelijks

vanaf € 22 per week

Washcot is een ecologische luierservice met zachte, wasbare luiers die wekelijks worden opgehaald en vervangen.

Washcot maakt het kersverse ouders makkelijk. Geen gesleur meer met luiers in de winkel, gezond voor je baby en een zegen voor het milieu. Washcot bezorgt je wekelijks een nieuwe lading propere luiers en neemt de gebruikte luiers weer netjes mee voor de was.

We zijn steeds meer bezig met het milieu, staan vaker stil bij het veranderen van onze wegwerpcultuur. Luiers zorgen voor een reusachtige afvalberg, althans wegwerpluiers. Met de Washcot luierservice kan je kiezen voor wasbare luiers van topkwaliteit, een pak ecologischer en duurzamer voor het milieu. Met wekelijkse thuislevering én ophaling van de gebruikte luiers, handig toch! De gebruikte luiers bewaar je in een reukloze Washcot-zak en deze worden netjes professioneel gereinigd.

De service van Washcot is erg gebruiksvriendelijk en volledig afgestemd op jouw baby. Verschillende maten zorgen steeds voor een ideale pasvorm en ook de aantallen kan je zelf bepalen. Je kan ook steeds pauzeren als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Afhankelijk van hoe oud je baby is en hoevaak je de luiers nodig hebt wordt de prijs bepaalt, je bestelt een abonnement vanaf €22 per week voor 40 stuks.

Recente reacties

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie