The Good Roll

Nog geen scores momenteel

Een duurzaam en 100% boomvriendelijk abonnement op toiletpapier

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: vanaf €4,95
Frequentie box: zelf te bepalen

vanaf €16,10 per box

100% boomvriendelijk toiletpapier met kleurrijke wrappers – een duurzaam abonnement op toiletpapier!

The Good Roll verandert de manier waarop we toiletpapier gebruiken. Weg met het kappen van bossen, dit is toiletpapier van 100% Europees gerecycled papier.

Toiletpapier kan volledig duurzaam gemaakt worden, dat bewijst The Good Roll. Zonder plastic verpakking, zonder kleur- of geurstoffen of chloor. Dit toiletpapier is gemaakt van gerecycled papier en is toch heerlijk zacht. Het abonnement is erg flexibel met keuze uit pakketten met enkel toiletpapier, maar ook met extra’s zoals keukenpapier en tissues. Je neemt een abonnement naargelang jouw behoefte, The Good Roll helpt je hierbij. Verder zet dit bedrijf zich in voor de maatschappij door ieder jaar 50% van hun nettowinst te doneren aan de opbouw van sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden. 

Je abonneert je eenvoudig via de website. Geef door wat je behoeften zijn en op basis hiervan wordt ook de frequentie van verzending bepaald. Het aangaan van een abonnement geeft je ook 10% korting bij aankoop. De verzenkosten liggen voor België en Nederland rond de €5. 

Wat vind jij van deze box?

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie