So Many Pages

Een maandelijkse Young Adult boekenbox met leuke goodies!

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: €5
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 19,99 per maand

So Many Pages – een maandelijkse Young Adult boekenbox met iedere maand een speciaal geselecteerd boek, optioneel samen met bijpassende goodies!

Ontdek iedere maand een nieuw boek, zorgvuldig uitgekozen door het team van So Many Pages. Steeds een geweldig Young Adult boek, ideaal voor lezers tussen 15 en 25 jaar oud. Je kiest voor enkel het boek of voor de complete ervaring met 5 leuke goodies in het thema van de box.

Het abonnement van So Many Pages laat je iedere maand genieten van een momentje voor jezelf met een leuk boek. Een fijne leeservaring en bovendien bouw je hiermee een goedgevulde boekenplank op die je altijd zal koesteren. De leuke goodies maken het helemaal af: voor €10 extra ontvang je ook 5 leuke extraatjes zoals notitieblokjes, stickers, thee, … volledig in het thema van je box. 

De box van So Many Pages is makkelijk te bestellen. Het abonnement is erg flexibel: je betaalt maandelijks via incasso en je zit dus niet vast aan een bepaalde termijn. Je betaalt €19,99 per maand voor enkel het boek, €29,99 inclusief goodies. Voor verzending wordt er €5 aangerekend.

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie