Snavelbox

Nog geen scores momenteel

Maandelijks een variërende box met speelgoed en beloningen voor je vogels.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: vanaf €6,75
Frequentie box: maandelijks

vanaf €27,95 per maand

Een maandelijks pakket met speelgoed, beloningen en meer om je kromsnavel mee te vermaken.

Snavelbox, dat is een maandelijkse box voor je vogel. Met uitdagende speeltjes, beloningen en meer zorgt deze box ervoor dat je kromsnavels gestimuleerd blijven. Spelen is erg belangrijk voor vogels, want een tekort aan uitdaging kan verschillende problemen veroorzaken, zoals bijvoorbeeld het plukken van veren.

De maandelijkse pakketten van Snavelbox zijn beschikbaar in 3 formaten: Small, Medium en Large. Voor de Small box betaal je maandelijks €27,95, voor de Medium betaal je €34,95 en voor de Large €45,95. Je keuze is afhankelijk van het formaat van jouw vogel. Iedere box bevat 4 tot 6 items voor je vogel met veelal speelgoed en één lekkere snack. De speeltjes zijn voorzien om je vogel lange tijd mee te amuseren, met gebruik van hout, bamboe en kurk en andere natuurlijke materialen. Je hebt ook de mogelijkheid om losse speeltjes te bestellen.

Een abonnement op Snavelbox start je makkelijk via de website. Je kiest het formaat en je betaalt via automatische incasso. Je kan je maandelijks abonnement makkelijk pauzeren of stopzetten. Naast het maandelijks abonnement kan je ook kiezen voor een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. 

Wat vind jij van deze box?

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie