ShaversClub scheerservice

Nog geen scores momenteel

Een kwaliteitsvolle scheerervaring, thuisbezorgd voor een eerlijke prijs.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: zelf te bepalen

vanaf € 7 per maand

ShaversClub zorgt voor een kwaliteitsvolle scheerervaring, thuisbezorgd voor een eerlijke prijs.

Scheermesjes van topkwaliteit, thuisbezorgd  aan eerlijke prijzen. De RVS mesjes van ShaversClub worden gemaakt in Amerika. Een topservice waardoor het aankopen van scheermesjes erg makkelijk wordt. Start met een basispakket en bestel je mesjes vervolgens wanneer het je uitkomt. ShaversClub heeft ook een assortiment aan verzorgingsproducten waarmee je jouw scheerservice compleet maakt.

Je nieuwe mesjes worden steeds gratis thuisbezorgd en je hoeft er niet eens voor thuis te blijven. De doosjes passen door de brievenbus. Bij ShaversClub kies je zelf hoe vaak je de mesjes wilt ontvangen, je kan de periode zelf bepalen. Deze service is handig en spaart je ook veel tijd uit!

De service van ShaversClub kan op ieder moment gepauzeerd of gestopt worden, je zit dus nergens aan vast.  Bestel enkel wanneer nodig en je mesjes worden gratis thuisbezorgd. Je kan al mesjes bestellen vanaf €7 per box. Bij ShaversClub wordt ook veel aandacht besteed aan het milieu. De mesjes worden verpakt in gerecycleerd karton en worden ook compleet gerecycled wanneer je ze bij het restafval gooit. 

Recente reacties

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie