Schrokkebrok

Nog geen scores

Kwalitatief, licht verteerbaar katten- en hondenvoer aan huis bezorgd.

Verzending naar: enkel Nederland
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 17 per maand

Kwalitatief, licht verteerbaar katten- en hondenvoer aan huis bezorgd, handig verpakt in perfect afgewogen maaltijdzakjes. Gezond voor je viervoeter, makkelijk voor jezelf.

Het Schrokkebrok abonnement is een maandelijkse box met katten- of hondenvoer op maat van jouw dier. Met apart verpakte maaltijdzakjes voor elke dag zodat jij het enkel nog in hun bakje hoeft te schenken. Altijd vers, goed voer in huis. 

Gedaan met weegschalen, bekertjes en onhandige zakken voer. Het Schrokkebrok abonnement wordt bezorgd in een handige doos waarbij al het werk al voor jou is gedaan. Goed voor je huisdier, want het abonnement is perfect afgestemd op maat van jouw viervoeter. Aan de hand van een beknopte vragenlijst wordt de correcte hoeveelheid voer bepaald. Ideaal voor dieren die moeite hebben met op gewicht te blijven.

Het Schrokkebrok abonnement is een unieke dienst voor katten- en hondenvoer op maat. Een abonnement is makkelijk te wijzigen, pauzeren of annuleren. Het bedrag dat je maandelijks betaalt is afhankelijk van de noden van je dier en kan al vanaf €17 per maand. Momenteel wordt de box enkel in Nederland bezorgd met gratis verzending.

Recente reacties

    Deze vind je misschien ook leuk:

    Geef een reactie

    Sluit Menu