Plant B

Nog geen scores momenteel

Vriesverse, vegan maaltijden makkelijk aan huis bezorgd.

Verzending naar: enkel Nederland
Verzendkosten: €10 – of gratis bezorging vanaf €60
Frequentie box: zelf te bepalen

vanaf €47,95 per maand

als member ontvang je 10% korting op iedere bestelling!

De lekkerste vegan maaltijden aan huis, vriesvers en van topkwaliteit. Plant B maakt gezond eten makkelijk!

Plant B is anders dan de meeste maaltijdboxen. Je ontvangt kant-en-klare, ingevrozen maaltijden aan huis bezorgd. Een tijdbesparende en stressvrije manier om toch steeds lekker en gezond te eten. De maaltijden zijn vegan en bevatten steeds meer dan 200 gram groenten. 

Met de vegan maaltijden van Plant B in je vriezer heb je steeds een gezonde maaltijd binnen handbereik. Ideaal voor wanneer je er een lange werkdag hebt op zitten bijvoorbeeld. Het enige wat jij hoeft te doen is je bakje opwarmen in de microgolfoven. Je kiest op de website uit een ruime keuze aan gezonde, vegan gerechten. Voor een normale portie (+-480g) betaal je €7,99 per gerecht, voor een grote portie (+-750g) betaal je €10,75. Wanneer je een abonnement aangaat ontvang je 10% korting op je box.

Naast een abonnementsformule heeft Plant B ook handige maaltijdpakketten beschikbaar. Een startersbox om vaker vegan te eten, of een box voor kersverse ouders bijvoorbeeld. Heel leuk om als kraamcadeau te schenken! Verder hecht Plant B veel belang aan duurzaamheid. Het doel is om plantaardig eten het nieuwe normaal te maken, en dit op een makkelijke en toegankelijke manier.

De abonnementsformule van Plant B is erg flexibel. Je kan steeds een levering overslaan of je abonnement stopzetten. Ook kan je de gekozen gerechten makkelijk wijzigen. Bestellen is op dit moment enkel mogelijk wanneer je in Nederland woont, met gratis verzending vanaf €60.

als member ontvang je 10% korting op iedere bestelling!

Wat vind jij van deze box?

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie