Oot granola

Een abonnement box met lekkere, gezonde granola.

Verzending naar: België en Nederland
Verzendkosten: gratis (na aankoop van 4 zakjes)
Frequentie box: zelf te bepalen

vanaf € 12,50 per box (550 g)

Lekkere granola, vers in je brievenbus. Oot is een abonnement box met lekkere, gezonde granola aan huis geleverd.

Met de Oot ontbijtbox heb je altijd lekkere, gezonde granola in huis. Een goed ontbijtje, vers in je brievenbus. Je beslist zelf hoe vaak je granola ontvangt, en vervolgens kan je dagelijks genieten van een heerlijk, voedzaam ontbijt.  

De 100% biologische en glutenvrije granola van Oot is beschikbaar in 4 smaken: Crunchy nuts, Cacao boekweit, Chia spice en Paleo mix. De ingrediënten en voedingswaarden vind je terug op de website, samen met een beschrijving en aanbevelingen voor lekkere combinaties. Oot granola is heerlijk vers bereid met minstens 30% noten, pitten & zaden, en bevat minder dan 10% natuurlijke suikers. Dit is een pak minder dan de meeste granola’s die je in de supermarkt kan terugvinden.

Het abonnement voor Oot granola kan je wekelijks bestellen, maar elke 2 of 4 weken is ook perfect mogelijk. Je bestelt telkens minstens 2 zakken en nadat je 4 zakken hebt besteld is de levering gratis. Je kan ook eerst een proefbox bestellen waarmee je eerst alle 4 de smaken kan uittesten, erg handig! De Oot granola ontbijtbox is beschikbaar in België en Nederland.

Deze vind je misschien ook leuk:

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. TR SKIN

    I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

Geef een reactie