Norlii

Laat je elke 2 maanden verrassen door een box met Scandi woonitems.

Verzending naar: wereldwijd
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: per 2 maanden

vanaf €67 per 2 maanden

De Scandinavische woonstijl is wereldwijd gekend en gewild. De Norlii box verrast je iedere 2 maanden met de mooiste scandi woonitems.

Simplistisch design in zachte tinten, de scandi woonstijl heeft een plekje veroverd in vele woningen. Norlii bezorgt je iedere 2 maanden een selectie met scandi woonitems die je zeker een plekje wilt geven in je interieur!

De abonnement box van Norlii wil de liefhebbers van Scandinavisch design inspireren met een selectie items die je huis nog gezelliger maken. Je ontvangt prachtige lifestyle artikelen zoals manden, kaarsen, keramiek, woontextiel en meer, allemaal écht uit Scandinavië. De Norlii box dompelt je vervolgens volledig onder in de scandi manier van leven met thema’s zoals hygge, fika en meer.

Voor een Norlii abonnement betaal je iedere 2 maanden zo’n €67 (wanneer je een abonnement voor een jaar afsluit) met gratis verzending voor EU landen. Voor een maandelijks abonnement betaal je zo’n €71 per box. Verder kan je de box steeds pauzeren of stopzetten.

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie