MEL Science STEM

Een abonnement met leerrijke STEM projecten voor kinderen vanaf 5 jaar oud.

Verzending naar: wereldwijd
Verzendkosten: €5 
Frequentie box: maandelijks

vanaf € 22,40 per maand

MEL Science is een leerrijk abonnement voor kinderen, iedere maand een uitdagend STEM project waar je kind uren speelplezier mee beleeft.

MEL Science laat je kind al spelend leren met behulp van uitdagende projecten. De MEL Science STEM box bezorgt je maandelijks een nieuw project voor kinderen vanaf 5 jaar oud. De interactieve projecten zijn steeds onderbouwd met instructies, live lessen en een educatief platform. 

MEL Science STEM is één van de 3 beschikbare formules en perfect om je kind (5+) te introduceren in de wereld van wetenschap. Naast STEM projecten kan je ook kiezen voor de Chemistry (10+) of Physics (8+) abonnement box. De STEM kits zijn ideaal voor kinderen met een beginnende interesse in wetenschap. Met de MEL Science STEM box leren ze al spelend over licht, geluid, techniek, … De instructies zijn steeds erg kindvriendelijk met gebruik van prenten, stripboekjes en meer. Wel is de box enkel Engelstalig beschikbaar, waaronder ook de live lessen, hiervoor is wat extra begeleiding van een volwassene zeker aangeraden.

Het MEL Science abonnement is erg flexibel. Even pauzeren of je abonnement stopzetten doe je in je profielruimte. De abonnement box is zowel in Nederland als België beschikbaar, alsook in tal van andere landen. Je kan betalen met Visa of Mastercard en de verzendkosten bedragen €5.

Deze vind je misschien ook leuk:

Dit bericht heeft één reactie

  1. Anna Adams

    Hei, kan du levere til norge? Takk!

Geef een reactie