Lovevery

Iedere 3 maanden het leukste educatief speelgoed voor je kind.

Verzending naar: wereldwijd
Verzendkosten: gratis
Frequentie box: iedere 3 maanden

vanaf €84 per speelkit

Lovevery is een echte ontdekkingsbox voor je kind. Iedere 3 maanden ontvang je een nieuwe speelkit met educatief speelgoed.

Met Lovevery hoef je zelf niet langer eindeloos zoeken naar het juiste speelgoed. Iedere 3 maanden ontvang je een nieuwe box met educatief speelgoed dat specifiek perfect is afgestemd op de ontwikkelingsfase van jouw kleintje. De speelkits zijn geïnspireerd op Montessori waarbij ontwikkeling op eigen tempo centraal staat.

Van baby tot peuter (0-3 jaar) heeft Lovevery een leerrijke box boordevol speelgoed die de ontwikkeling van je kleintje stimuleert. De speelkits bevatten steeds duurzaam speelgoed dat door experts werd ontwikkeld en samengesteld. In je box zit steeds een speelgids, deze gids vertelt je meer over het “waarom” en “hoe” achter elk item in je box. Ook ontvang je tips en ideeën voor activiteiten die je thuis kan doen met je kind.

Je kan op ieder moment deelnemen aan het abonnement van Lovevery. Tot 12 maanden betaal je €84 per speelkit, van 12-36 maanden bedraagt de prijs €126 per speelkit vanwege het uitgebreidere speelpakket. Het is mogelijk om één van de speelkits over te slaan of om je abonnement stop te zetten. Ook gratis retourneren is een mogelijkheid wanneer je niet tevreden bent. Je krijgt je box steeds gratis thuisbezorgd.  

Deze vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie